social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στους «8» του Κυπέλλου ο Άρης Πετρούπολης, πρόκριση στην παράταση μέσα στο Χαϊδάρι (0-1)!

Στους «8» του Κυπέλλου ο Άρης Πετρούπολης, πρόκριση στην παράταση μέσα στο Χαϊδάρι (0-1)!

Το ταξίδι του Άρη Πετρούπολης στο φετινό Κύπελλο ΕΠΣΑ θα έχει συνέχεια! Η φιναλίστ ομάδα του περσινού θεσμού πήρε μεγάλη πρόκριση στην παράταση μέσα στο Χαϊδάρι, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Βλαχομήτρος στο δέκατο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του πρόσθετου χρόνου!

Στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης», όπου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 στις 8 Οκτωβρίου για το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έγινε και σήμερα (13/12) ένα ενδιαφέρον, όσο και αμφίρροπο παιχνίδι, με δραματικό φινάλε και το οποίο κρίθηκε στον πρόσθετο χρόνο μετά από ένα ενενηντάλεπτο που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Η πρώτο καλή στιγμή καταγράφηκε στο 5ο λεπτό, όπου σε γύρισμα του Καρδάμη και σουτ του Θεοδωρακόπουλου, η μπαλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Στο 12' και έπειτα από λάθος των φιλοξενούμενων στο κέντρο, ο Μουκίδης έπιασε το σουτ, όμως ο Σικαλιάς δεν ανησύχησε, ενώ στο 17' ο Καλαματιανός απέκρουσε σε κόρνερ σε σέντρα σουτ του Πίσπα.

Στο 27' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυνομένου, ενώ την ίδια παράβαση ζήτησαν και οι φιλοξενούμενοι στο 35', επίσης για χέρι αμυνομένου μετά από φάουλ του Τσιλιγγίρη.

Η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 62', όταν σε γύρισμα του Καρδάμη, ο Τσιλιγγίρης σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα χέρια του Καλαματιανού. Στο 70' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν σε γύρισμα του Θεοδωρακόπουλου ο Βλαχομήτρος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο επόμενο λεπτό (71') ο Καλαματιανός έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά του Στ. Κρητικού. Στο 72', σε κόρνερ του Τσιλιγγίρη στο δεύτερο δοκάρι, ο Γ. Κρητικός δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 84' η μπάλα έφυγε άουτ στο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε ο Τσιλιγγίρης. Στο 93', σε σέντρα του Μέξη, ο Αργυρίου έπιασε την κεφάλια και ο Σικαλιάς απέκρουσε σε κόρνερ με τα χέρια, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του ενενηντάλεπτο.

xaidari-aris-4.jpg


Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου η ομάδα της Πετρούπολης βρήκε γκολ πρόκρισης στο 100' σε πλασέ του Βλαχομήτρου μετά από γύρισμα του Μουστάκη και ασυνεννοησία στην άμυνα (0-1). Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι άνθρωποι του Χαϊδαρίου διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, υποστηρίζοντας πως δεν τηρήθηκε το φερ πλέι από πλευράς φιλοξενούμενων! Στο 102', μετά από λάθος του Φαρμάκη, ο Ματτέα έκλεψε την μπάλα, διέσχισε μερικά μέτρα, σούταρε, όμως ο Σικαλιάς μπλόκαρε σταθερά. Στο 104' η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Μουκίδη μετά το φάουλ του Ερρίκου στο δεύτερο δοκάρι και στο 111', στο σουτ του Καλογερόπουλου ο Σικαλιάς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 120' ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε φάση που δόθηκε επιθετικό φάουλ και στο 122', ο Ματτέα είχε σουτ στο δοκάρι, αποτυγχάνοντας να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στο Χαϊδάρι! Το τριπλό σφύριγμα του Μπακογιάννη, ο οποίος είχε μία κακή διαιτησία, σήμανε την πρόκριση του Άρη Πετρούπολης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου!

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Σταύρογλου-Μαραθωνίτης

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας) Καλαματιανός, Δάρρας (77' Μέξης), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπέλερης (60' Τσιούλος), Αννιτσάκης, Τσεμπερλίδης (46' Ματτέα), Μουκίδης, Αρβανιτάκης (46' Γκρέμπι), Αποστολόπουλος (77' Ερρίκος), Αργυρίου (91' Πολίτης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Καρδάμης, Κορώνης (67' Μενάι), Γκότοβος, Γ. Κρητικός, Σκεντεράι (67' Βλαχομήτρος), Θεοδωρακόπουλος (86' Μουστάκης), Τσίτσαρης (91' Φαρμάκης), Στ. Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Πίσπας (25' λ.τρ. Θεοχάρης).

 


Σχετικά άρθρα

Ξενάκης: Αδικούμε τους εαυτούς μας σε κάθε παιχνίδι (vid)

Ευχές στον Μπάμπη Σούρδη από το Παλαιο Φάληρο

Φιλικό ξεμούδιασμα και νίκη για τον Χολαργό κόντρα στον Απ. Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35