social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τη λύση ο Καλιαμπάκας για τα Βριλήσσια, 1-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Τη λύση ο Καλιαμπάκας για τα Βριλήσσια, 1-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Χαρούμενα Χριστούγεννα από την κορυφή του 1ου ομίλου θα κάνουν τα Βριλήσσια, έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία και την τελευταία πρόκληση για το 2023!

Με «χρυσό» σκόρερ τον Αστέριο Καλιαμπάκα, η ομάδα του Δ. Λειβαρτζινού λύγισε τον Αστέρα Ζωγράφου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, επικράτησε με 1-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κατάταξη ενόψει της διακοπής. Ο πολύπειρος φορ βρήκε... δίχτυα στο 82ο λεπτό και λύτρωσε την ομάδα του, όταν σε μία οργανωμένη επίθεση που έγινε, υποδέχθηκε την μπάλα με τον κατάλληλο τρόπο και με πλασέ έγραψε το 1-0, που έμελλε να «σημαδέψει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μάλιστα, ο σκόρερ των Βριλησσίων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα την οποία αντίκρισε μετά τους πανηγυρισμούς, στο 83ο λεπτό.

Διαιτητές: Κασίδης, Λώνη-Ματσούκας

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Λ. Πετόκου (65' Νικόλα), Ρούτσης (46' Ματσαδές), Μ. Τσιούμας, Δημητρέλος, Μότσιος, Κόκκινος, Αραμπατζής, Καλιαμπάκας, Βαζέχα (93' Λύκος), Κ. Πετόκου (75' Στ. Τσιούμας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Λαχανάς, Τηγανίτας, Δρακάς, Τούντας, Εξηντάρης, Καρακάσης, Κούρρα, Τσιάκαλος, Κυριαζής (63' Μπλιώνας), Βραχίμη, Τζίγκος (82' Καραμάνος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35