social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τη... δουλειά του ο Χαραυγιακός, 1-0 στην Αργυρούπολη τον ΓΣΑ

Τη... δουλειά του ο Χαραυγιακός, 1-0 στην Αργυρούπολη τον ΓΣΑ

Εκείνο που ήθελε πήρε ο Χαραυγιακός στην Αργυρούπολη και φρόντισε να διατηρηθεί σε απόσταση... βολής από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΑΟ Βριλισσίων στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Θ. Γεωργούλη επιβλήθηκε με 1-0 του ΓΣ Αργυρούπολης για την 11η αγωνιστική και θα κάνει... Χριστούγεννα από το -1!

«Χρυσός» σκόρερ χρίστηκε ο Νίκου, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 12ο λεπτό, σκοράροντας στο 12ο λεπτό με κοντινό σουτ μετά από απόκρουση του Τσιτσίλια σε σουτ του Τουγουντζόγλου (0-1). Τρία λεπτά μετά ο Τουγουντζόγλου είχε σουτ στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσει το προβάδισμα της ομάδας του, που εν τέλει διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το προβάδισμά της και παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο ΓΣΑ, κράτησε το υπέρ της 1-0 και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Τσολακίδης-Καφρίτσας

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστάκης, Οικονομόπουλος (75' Γκρεβτσίδης), Χουχούλης, Ασημάκης, Γιαννίκος (46' Τσέλος), Καρανικολάου (46' Μπακάλης), Κωστόπουλος (59' Μπιζίνης), Ρουμπελάκης (67' Γκοβίλας), Χρήστου, Δρακοντίδης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Βουρλούμης, Μιχαηλίδης, Τάφα (79' Πάσα), Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής (91' Χάσι), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου, Τσοντάκης (46' Κουντουριώτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35