social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θετικός ο ΑΟ Καλαμακίου, 2-0 τον Ερμή Ηρακλείου

Θετικός ο ΑΟ Καλαμακίου, 2-0 τον Ερμή Ηρακλείου

Με καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ο ΑΟ Καλαμακίου επικράτησε με 2-0 του Ερμή Ηρακλείου για την 11η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Παπαϊορδάνου να ανοίγει το σκορ με πλασέ στο 34ο λεπτό (1-0) και τον Γιανναράκο να γράφει το 2-0 με λόμπα στο 64'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν λίγο πριν το φινάλε, όμως στο 86' ο Λιαπίδης έστειλε πάνω από τα δοκάρια το πέναλτι που κέρδισε ο Καραΐνδρος.

Διαιτητές: Ισσά, Παπουτσή-Ζερβού

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Λεΐσος, Γαλιατσάτος, Ζαχαρίου, Γκράνας (66' Καλογερόπουλος), Μπιζιργιάννης (82' Κάλφας), Τσαγκαλίδης (58' Παπαδημητρόπουλος), Λάιος, Κάλλος (82' Τσίτσα), Γιανναράκος, Παπαϊορδάνου (58' Μπουζιουρής)

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Τάρλας, Δούφας (46' Κουνέλης), Ουρούτσι, Αθανασίου, Παππάς (84' Βιδάκης), Κολονιώτης (69' Προμπονάς), Βασιλός (69' Γλαντζίνας), Μπάρκουλας, Τζούστας (46' Καραΐνδρος), Λιαπίδης, Ηλιακίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35