social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα - Πανερυθραϊκός: Το «κάστρο» που έγινε... πληγή!

Θέμα - Πανερυθραϊκός: Το «κάστρο» που έγινε... πληγή!

Εντοπίζεται στην κορυφαία βαθμίδα των ομάδων με συνέπεια στον πρωταθλητισμό, στο σύγχρονο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Θα συνιστούσε αρνητική έκπληξη αν ο Πανερυθραϊκός σε μία σεζόν τερμάτιζε απλώς στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Βασικό του «όπλο» στο «χτίσιμο» αυτού του προφίλ υπήρξε, πέρα από τη διαχρονική ομοιογένεια των συνόλων του, η κυριαρχία του στις αναμετρήσεις που αγωνιζόταν ως γηπεδούχος. Ακόμα και τα φαβορί των ομίλων θα είχαν λόγους να αισθάνονται ικανοποίηση, αν έφευγαν από το γήπεδο της Ν. Ερυθραίας με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι πέρσι! Οι επιδόσεις του Πανερυθραϊκού όταν υποδέχεται τους αντιπάλους του είναι προβληματικές, αλλά και εν πολλοίς επεξηγηματικές για την κάκιστη πορεία του στον πρώτο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος. Για του λόγου του αληθές, σε 7 αγώνες που έχει παίξει ως γηπεδούχος, δεν έχει καταφέρει ακόμη να πετύχει έστω μία νίκη! Εξίσου χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε αυτούς τους 7 αγώνες έχει κατορθώσει να σκοράρει μόλις 1 φορά! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Δημητρίου μετράει στην έδρα της 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ πέρα από το 1 γκολ που έχει πετύχει, έχει δεχτεί 8 γκολ. Είναι αλήθεια πως οι κόκκινοι είχαν ποντάρει πολλά στην επιστροφή τους στη φυσική τους έδρα, μια και έδωσαν τους πρώτους δύο εντός έδρας αγώνες τους στο Ζηρίνειο σημειώνοντας ισάριθμες «λευκές» ισοπαλίες (με Ολυμπιακό Λιοσίων και Αθηναΐδα), ωστόσο η πραγματικότητα έδειξε πως τα αποτελέσματα έγιναν χειρότερα, αφού έχουν ακολουθήσει μόλις μία ισοπαλία (0-0 με Κένταυρο Βριλησσίων) και τέσσερις ήττες (2-0 από Ήφαιστο Περιστερίου, 1-0 από Άγ. Δημήτριο, 2-1 από Άρη Καλαμακίου και 3-0 από Αστέρα Καισαριανής).

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι την περσινή σεζόν ο Πανερυθραϊκός ολοκλήρωσε την προσπάθειά του αήττητος ως γηπεδούχος, μετρώντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 10 αγώνες, έχοντας 8 γκολ ενεργητικό και 1 παθητικό, με τον συντελεστή τερμάτων να είναι ακριβώς αντίστροφος από αυτόν που ισχύει τώρα, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου!

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35