social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Οι συνεπείς στο ραντεβού τους και οι συμπτώσεις!

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Οι συνεπείς στο ραντεβού τους και οι συμπτώσεις!

Με τη διαδικασία της κλήρωσης που έγινε σήμερα (29/12) το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΑ έγιναν γνωστά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης και τα οποία αποτελούνται από οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν στις 17 Ιανουαρίου την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Μία πιο καλή ματιά οδηγεί στη διαπίστωση πως οι πέντε από τις οκτώ ομάδες είχαν δώσει το «παρών» στη συγκεκριμένη φάση και την περσινή αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον Άρη Πετρούπολης, τον Αστέρα Καισαριανής, τη Διάνα Ηλιούπολης, τους Τράχωνες και τον Χαραυγιακό, οι οποίοι βρίσκονται και φέτος στην τελική ευθεία, φιλοδοξώντας να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να κάνουν δική τους την Κούπα.

Πέρα, όμως, από τους πέντε συνεπείς, μπορεί κανείς να παρατηρήσει και ορισμένες ενδιαφέρουσες συμπτώσεις.

Πρώτον, και φέτος στα προημιτελικά βρίσκεται ο Άρης Πετρούπολης, ο οποίος θα αγωνιστεί πάλι ως γηπεδούχος, με τη διαφορά ότι τώρα θα υποδεχθεί την Αγία Ελεούσα ενώ πέρσι είχε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Η δεύτερη σύμπτωση συνίσταται από το γεγονός ότι ο κάτοχος του τροπαίου Αστέρας θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Χαραυγιακό, μόνο που φέτος θα είναι η ομάδα της Καισαριανής η γηπεδούχος του ζευγαριού.

Η τρίτη σύμπτωση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι άλλες δύο... συνεπείς ομάδες θα αγωνιστούν πάλι ως φιλοξενούμενες. Οι Τράχωνες που πέρσι είχαν πάει στον Ταύρο για ματς με τον Άγιαξ, τώρα θα φιλοξενηθούν από τη Νέα Ιωνία, ενώ η Διάνα Ηλιούπολης είχε αντιμετωπίσει στην Αγία Παρασκευή τη «Σάντα» και αυτή τη φορά θα πάει στο Χαλάνδρι.

Ανεξαρτήτως του ποιες ομάδες θα καταφέρουν να προχωρήσουν κι άλλο στον φετινό θεσμό, πρόκειται για τέσσερα ζευγάρια που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για αμφίρροπες μάχες!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35