social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Νεα σούπερ κίνηση με Μάκρα ο Διαγόρας Αιγάλεω!

Θέμα soccerlive I Νεα σούπερ κίνηση με Μάκρα ο Διαγόρας Αιγάλεω!

Επιστροφή του Λευτέρη Μάκρα στα γήπεδα της Αθήνας καθώς ο Διαγόρας Αιγάλεω ήταν ο σύλλογος που απέσπασε την υπογραφή του.

Ο έμπειρος φορ που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Χαϊδαρίου τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των πρασίνων που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος, Γιαννούλης Καλλίλας και οι άνθρωποι που τρέχουν καθημερινά την ομάδα, Νίκος Νταλαμπίρας και Στέλιος Γιάκας, με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τον ποδοσφαιριστή. 

Ο Μάκρας που έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Χαίδαρι Ήφαιστο Περιστερίου, Ζωφριά, ΑΟ Ιλίου και Μικρασιατική πήρε την απόφαση να αγωνιστεί σε άλλο και πάλι στο καλύτερο πρωτάθλημα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας αφού η πρόκληση είναι μεγάλη.

Μάλιστα η σπουδαιότητα της μεταγραφής είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μάκρας πρόκειται για έναν προικισμένο φορ καθώς έχει πετύχε στη Ζωφριά 57 γκολ σε δυο σεζον, 21 γκολ στην Μικρασιατική και 31 τέρματα στον ΑΟ Ιλίου. 

Στον Πανελευσινιακό σημείωσε 12 γκολ επίσης έχοντας καλή παρουσία.

 


Σχετικά άρθρα

Ορφέας Αιγάλεω: Σαν Σωματείο καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη βίας

Αρχηγού παρόντος στον Χαραυγιακό!

Κολωνός: Νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ο Γαβριηλίδης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35