social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το... δεξί το 2024 ο Άρης Καλαμακίου, 5-1 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Με το... δεξί το 2024 ο Άρης Καλαμακίου, 5-1 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Με το δεξί μπήκε στο 2024 ο Άρης Καλαμακίου που επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου παραμένοντας για 7ο ματς αήττητος στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν στην άμυνα των φιλοξενουμένων και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την 7η νίκη και να φτάσουν στους 26 βαθμούς και την 4η θέση.

Όσον αφορά την Θύελλα Αγίου Δημητρίου έμεινε κάτω από την ζώνη αφού παρέμεινε στους 13 βαθμούς μένοντας για δεύτερη συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι πέρα από την πικρία της βαριάς ήττας, εξέφρασαν τα παράπονα τους για την διαιτησία του Νικολάου θεωρώντας ότι η στάση του στο α' μέρος δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, φωνάζοντας για δυο περιπτώσεις πέναλτι στο 43.

Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά έχοντας καλή στιγμή στο 8' όταν ο Γουλής έδιωξε με δυσκολία το συρτό σουτ του Έκτορα Πατρίκου παραχωρώντας το κόρνερ. 

Στο 16' ο Προμπονάς δεν έκανε το σουτ όπως θα ήθελε μετά το γύρισμα του Μπαλατσούρα από αριστερά. Στο 18' ο Λαγοπάτης έκανε τη σέντρα όμως η κεφαλιά του Χίου πέρασε άουτ. 

Στο 21' έγινε το 1-0 για τον Άρη Καλαμακίου. Ο Τζήμας με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα της Θύελλας κάνοντας το 1-0 Στο 23' ο Τζήμας έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε παράλληλα άουτ, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν πως σε αυτή τη φάση ο επιθετικός του Άρη ήταν εκτεθειμένος. Στο 24' το σουτ του Μιχαλακόπουλου πέρασε άουτ, με τους γηπεδούχους στο 32' να διπλασιάζουν τα τέρματα τους αφού κέρδισαν πέναλτι σε παράβαση του Μπεχράκη.. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπαλατσούρας κάνοντας το 2-0. 

Στο 40' έγινε η φάση που εξόργισε τους φιλοξενούμενους αφού αρχικά ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Έκτορας Πατρίκιος φάνηκε να ανατρέπεται όμως ο διαιτητής Νικολάου υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 42' ο Χίος έκανε το σουτ όμως με διπλή προσπάθεια ο Γουλής απέκρουσε ενώ στο 43' το σουτ του Πατρίκου πέρασε άουτ. Στο 48' ο Τζημας έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως πλάσαρε άουτ ενώ στο 50' ο Γουλής απέκρουσε το φάουλ του Νταλάκα. 

Στο 53' έγινε η μείωση του σκορ όταν ο Έκτορας Πατρίκιος στην κόντρα επίθεση βρήκε τον Καντέλη ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. Στο 56' ο Γαλάνης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως "κατόρθωσε" από τα δυο μέτρα να στείλει τη μπάλα με κεφαλιά άουτ μετά το φάουλ του Πατρίκιου. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Άρης έκανε το 3-1, με πλασέ του Μιχαλακόπουλου στο 63, για να φτάσουμε στο 70' όπου έγινε ο 4-1. 

Ο Δημογιάννης έκανε τη σέντρα μετά από το λάθος του Καρκασίνα και ο Μπαλατσούρας μετά την πάσα του Τζήμα με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα. Στο 72' η κεφαλιά του Χίου μετά το φάουλ του Έκτορα Πατρίκου πέρασε άουτ ενώ στο 75' η κεφαλιά του Δέτση μετά το φάουλ του Μπαλατσούρα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 79' ο Τζήμας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 5-1, όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα της Θύελλας όμως έφυγε μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων.

Το τελικό σκορ έγραψε ο Δέτσης στο 85' με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Μιχαλακόπουλος. 

Διαιτητής ήταν ο Νικολάου με βοηθούς τους Κολλιάκο και Αργυριάδη.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κοτόπουλος (80' Καραγκιουλές), Σουγλίδης (46' Γιουσέφ), Χιονης Κακούτης, Δημογιάννης, Τζίμας, Μουτσης (54' Βασιλειάδης), Μιχαλακόπουλος, Προμπονάς (74' Δέτσης), Μπαλατσούρας. 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ηλίας Τζεμόπουλος) Κορμπας, Πατρίκιος Γ., Καντέλης, Γαλάνης, Νταλάκας (74' Δελαπόρτας), Κουμουνδούρος, Λαγοπάτης (68' Ταχματζίδης), Μπεχράκης (46' Καρκασίνας), Χίος, Πατρίκιος Ε., Φραγγεδάκης (74' Τσακόγιωργας). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35