social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν είχαν... σφαίρες Παλαιό Φάληρο και Ηράκλειο (0-0)

Δεν είχαν... σφαίρες Παλαιό Φάληρο και Ηράκλειο (0-0)

Ήταν δύο ομάδες καλές για να... μην χάσουν, αλλά όχι με τα στοιχεία που έπρεπε για να νικήσουν το Παλαιό Φάληρο και το Ηράκλειο στην πρώτη του παρουσία για το 2024.

Μοιραία, έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, για τον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ. Στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» έγινε ένα παιχνίδι χωρίς κάτι το ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με καλύτερο ρυθμό και κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, κυρίως από πλευρά γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος, με τον αέρα να είναι ευνοϊκός για τους φιλοξενούμενους, το Ηράκλειο ήλεγξε το παιχνίδι παρότι δεν απείλησε. Αντιθέτως, οι κυανέρυθροι ήταν εκείνοι που είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, όταν στο 45', στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, ο Φεντόροβ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με κοντινή κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Παλαιό Φάληρο έφερε νέα πρόσωπα από τον πάγκο, ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε την αντίπαλη άμυνα, όμως το Ηράκλειο ήταν σχεδόν αψεγάδιαστο ανασταλτικά και δεν άφησε κενούς χώρους προς την εστία του Βαμβακά. Στις καλές τους στιγμές οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή προσπάθεια του Μαυρέλη και την... ολιγωρία του Βάια στο 74ο λεπτό, όπου δεν εκτέλεσε γρήγορα και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα απομακρύνθηκε. Από την άλλη, μοναδική καλή στιγμή για τους «νερατζούρι» ήταν μία κεφαλιά του Παπαδόπουλου από καλή θέση μετά από σέντρα του Καριατλή στο 68ο λεπτό, όπου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Κασίδης-Τζανόγλου

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Παπαδήμας (46' Κολευρής), Τσάμης, Αφράτης, Λένγκα, Δαφερέρας (58' Μπένα), Μακρυγιάννης (58' Αγκόλι), Ποζίδης (71' λ.τρ. Βάιας), Φεντόροφ (46' Αναστασόπουλος), Μαυρέλης, Σαραντόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρήστος Λάμπρου): Βαμβακάς, Καρώνης, Χριστόπουλος, Παρασκευάς, Θεοδώρου, Νταλλένγκα, Χαβενετίδης (66' Καφετζής), Καριατλής, Μπάκας, Παπαδόπουλος (79' Βότσιος), Τσίχλας (92' Λεοντόπουλος).

 

 


Σχετικά άρθρα

ΑΟ Περιστερίου-Ήφαιστος Περιστ. 1-4 [highlights]

«Διπλό» ο Ήφαιστος σε «χορταστικό» ματς με τον Ιάσονα (2-3)

Στέλιος Σκυριώτης: Πιο ανταγωνιστικός ο 2ος όμιλος-Έχω...δεθεί με τα Σούρμενα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35