social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δραπέτευσε» με Βουρλούμη ο Χαραυγιακός, 1-0 τον Αστέρα Ζωγράφου!

«Δραπέτευσε» με Βουρλούμη ο Χαραυγιακός, 1-0 τον Αστέρα Ζωγράφου!

Από εκεί που έμεινε πριν τη διακοπή συνέχισε και στο νέο έτος ο Χαραυγιακός, δείχνοντας πανέτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ!

Η ιστορική ομάδα πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη μακριά από την έδρα της, αυτή τη φορά στο Γουδή, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσπεράσει στην κορυφή τα Βριλήσσια, που αγωνίζονται το πρωί και υποδέχονται την Αλσούπολη. «Χρυσός» σκόρερ για τους «νερατζούρι» ήταν ο Βουρλούμης, ο οποίος βρήκε δίχτυα με κοντινή προβολή στο 69', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου και κεφαλιά του Τουγουντζόγλου.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Τζέλος-Κουλοσούσας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Λαχανάς, Στεργίου, Δρακάς (83' Κολοκυθάς), Τούντας, Εξηντάρης, Καρακάσης, Κούρρα, Τσιάκαλος, Μπλιώνας (59' Μάντζαρης), Βραχίμη (59' Ιωαννίδης), Κυριαζής (78' Τηγανίτας)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Μπέικο, Αναστασόπουλος, Χάσι (50' λ.τρ. Χίλιος), Μιχαηλίδης, Αναστασίου (63' Κουζέλης), Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής (85' Τάφα), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου (85' Τσοντάκης), Βουρλούμης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35