social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με «τρίποντο» στο 2024 ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-0 τον Άτταλο

Με «τρίποντο» στο 2024 ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-0 τον Άτταλο

Στην πρώτη του υποχρέωση για το 2024 ο ΓΣ Αργυρούπολης πέτυχε... τρίποντο και πήρε «ανάσα» στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων πέρασε χωρίς δυσκολία από το γήπεδο Κ. Αχαρνών, επικρατώντας με 2-0 του ουραγού και «άσφαιρου» Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας. Μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο οι «οράνιε» βρήκαν δίχτυα δύο φορές και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Στο 35ο λεπτό ο Χριστογιάννης άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ (0-1) και στο 38' ο Δρακοντίδης με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75ο λεπτό.

Διαιτητές: Καρράς, Ζήσης-Κοκκίνης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Κωστόπουλος, Σουλταμπαλόγλου (73' Κορλιές), Λιμάι, Χριστοδουλάκης, Κουτσόπουλος, Φουσέκας, Μαρούσος (46' Κασνέτση), Τσουλάκος (80' Κωστούλας), Γκελμπέσης, Τσιαπραΐλης, Αλιμπέρτης (60' Σταθάς)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Σκαρτάδος, Μπάκαλης, Οικονομόπουλος, Χουχουλής, Γιαννίκος (46' Μπιζίνης), Ασημάκης (80' Καραχάλιος), Χρήστου (80' Τσέλλος), Κωστόπουλος, Ρουμπελάκης (64' Κοκκινέλης), Χριστογιάννης (85' Καρανικολάου), Δρακοντίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35