social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσωσε» τον βαθμό ο Παπάγος, 2-2 στον Βύρωνα!

«Έσωσε» τον βαθμό ο Παπάγος, 2-2 στον Βύρωνα!

Βρέθηκε στα... σχοινιά ο Παπάγος στο γήπεδο της Εργάνης, όμως με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον Βύρωνα, μετατρέποντας το εις βάρος του 2-0 στο τελικό 2-2!

Από την πλευρά τους, οι κυανέρυθροι έχασαν δύο βαθμούς μέσα από τα χέρια τους, όμως έμειναν και με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Καράμπελα, εστιάζοντας στο πέναλτι που έδωσε και με το οποίο οι «στρατηγοί» μπήκαν στο παιχνίδι.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Ζώτος, ο οποίος σκόραρε στο 37' και στο 75' με ισάριθμα σουτ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του που φάνταζε ασφαλές. Ωστόσο, στο 84' ο Καράμπελας έδειξε την άσπρη βούλα σε πέναλτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Βύρωνα και ο Αλεξιάδης με εύστοχο χτύπημα μείωσε σε 2-1. Στο 88' ο Καμίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς, όταν από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στον γκολκίπερ Μαρκαντωνάκη και στο 90' ο Κουλούρης βγήκε απέναντι στον Βιδιαδάκη και με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-2!

Διαιτητές: Καράμπελας, Μαμουνής-Λεονταρίδης

ΒΥΡΩΝ (Αργύρης Παπακώστας): Βιδιαδάκης, Λιάτσος, Καρούσος, Κυρμάζογλου, Πουρνάρας, Θεοφίλου, Καμίδης, Μότσκα (46' Χάγιας), Σταυρακάκης (73' Λαζάρου), Δημάκης, Ζώτος (79' Σανιανός)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Νούτσος, Γύπαρης (46' Λουμάκης), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασβίκης (77' Δρυμωνίτης), Μπράτσος, Φατούρος (46' Πλούμης), Κωστόπουλος, Μεσίνι, Κουλούρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35