social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν στην ισοπαλία η Χρυσούπολη με την Κοψαχείλα (1-1)

Έμειναν στην ισοπαλία η Χρυσούπολη με την Κοψαχείλα (1-1)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις η Χρυσούπολης με την Κοψαχείλα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 που σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης, για τη 12η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, έγινε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου από άποψη αγωνιστικότητας και συμπεριφορών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 21ο λεπτό ο Ζούκας εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ έβαλε «οδηγό» στο σκορ την ομάδα του (1-0), όμως πέντε λεπτά μετά (26') ο Δεμερτζής με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Να σημειωθεί ότι από το 67ο λεπτό οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βασιλειάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Μαράνος, Τζίβρας-Γκέτσος

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Βασιλειάδης, Πολυζωγόπουλος, Τζαβάρας (90' Κωτσόπουλος), Μωραΐτης, Λουμίδης, Μακρής (71' Πίττης), Σιατούνας (63' Αναγνώστου), Ζούκας, Τζωρτζακάκης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος, Ντούνης, Κωστής, Μαύρος, Ελ Γκαζάρ (46' Μπαξεβανίδης), Δ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος (75' Σενεβιράτνε), Δεμερτζής, Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35