social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με χατ τρικ του 16χρονου Τσαπατώρη το Γαλάτσι, 3-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Με χατ τρικ του 16χρονου Τσαπατώρη το Γαλάτσι, 3-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ένα νέο «αστέρι» του ΠΑΣ Γαλάτσι έλαμψε στο σημερινό (7/1) παιχνίδι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον οδήγησε εκ του ασφαλούς στη νίκη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Ο 16χρονος Τσαπατώρης σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης που έγινε στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου για το τελικό 3-1 με ο οποίο επιβλήθηκε η ομάδα του. Ο νεαρός άσος άνοιξε το σκορ στο 3' με πλασέ μετά από ασίστ του Γεωργαντώνη (1-0), στο 12' σημείωσε το 2-0 και στο 40' με σουτ στο «Γ» έπειτα από πάσα του Γεωργαντώνη έκανε τρία τα προσωπικά γκολ και εκείνα των κυανόλευκων (3-0). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 3-1 στο 87' με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Κόλλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Μπαϊράμι.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Συνεφιάς-Παντέλης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσεπάς, Παπαδόπουλος (68' Π. Μπατζέλης), Ζαγκουντίνος, Αρετάκης (46' Γιαννόπουλος), Μπαϊράμι, Μπάτσι (81' Ντρογκούλης), Νταβαρίνος, Τσαπατώρης (75' Νάτσινας), Γεωργαντώνης (81' Κ. Μπατζέλης), Ντούνης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Κοσκινάς): Μαλαπάνης, Πλακίδας (21' Αλεφραγκής), Σφίχτης (73' Θεοδωρόπουλος), Μακρυνόρης, Χήτος, Μαργαρώνης, Κόλλιας, Φαράκλας (46' Κοντοπύργιας), Παπανικολάου (59' Αποστολάκης), Βλασόπουλος, Τσακαλάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35