social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπεσε από την κορυφή ο Αττικός, 2-2 με Δόξα Γκύζη

Έπεσε από την κορυφή ο Αττικός, 2-2 με Δόξα Γκύζη

Δύο βαθμούς άφησε στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» ο Αττικός και υποχώρησε από την κορυφή της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, όπου πλέον βρίσκεται μόνος ο Διαγόρας Αιγάλεω.

Η ομάδα του Φ. Καζακόπουλου υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 2-2 από τη Δόξα Γκύζη, που εμφανίστηκε έτοιμη για... αντεπίθεση και διεκδίκηση της σωτηρίας!

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους, παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 37' ο Ντερντές δέχθηκε την κάθετη πάσα του Σταμάτη και με σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 43' ο Σταμάτης σημείωσε το 2-0 με πλασέ! Οι φιλοξενούμενοι πρόλαβαν να αντιδράσουν και να μπουν στο παιχνίδι πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν στο 45' ο Κοντόπουλος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Ντάλα και με κοντινό σουτ μείωσε σε 2-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 62ο λεπτό, με τον Καλομοίρη να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα και να σκοράρει με κοντινό πλασέ για το 2-2.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Χ. Νικολάου-Νάτσιος

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλας, Μήτσουλας, Καρύκης, Μαρκάκης, Γκαγκαστάθης, Βέργης, Γιακουμάκης, Μαργαρίτης, Σταμάτης(67' Τσώνης), Ντερντές, Κούρος (87' Μπουρολιάς)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Λίκα (46' Σινανάι (87' Σμυρνιώτης)), Χιονάς, Κράμπης, Κοτούλιας, Κορνελάτος, Χέλμης, Κοντόπουλος (78' Μπαξεβανάκης), Πατέλης (46' Αθανασόπουλος), Ρεστζόβ, Καλομοίρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35