social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγία Ελεούσα: Ακόμη δυο νεαροί παίκτες στο ρόστερ τους!

Αγία Ελεούσα: Ακόμη δυο νεαροί παίκτες στο ρόστερ τους!

Όλα τα τελευταία χρόνια επί θητείας Νίκου Κουνάδη στον πάγκο της ομάδας στην Α΄ ΕΠΣΑ, η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έχει κάνει… στροφή προς τα νιάτα, και εμπιστεύεται πολλά νέα παιδιά στο «χτίσιμο» του ρόστερ για το ανδρικό τμήμα της.

Πέρα από την ανάγκη του σύγχρονου ποδοσφαίρου, που πρέπει να εμπιστευθεί τα νέα παιδιά, είναι και οι οικονομίες κλίμακος, που επιτάσσουν τέτοιες χρήσιμες αλλαγές, εφόσον θέλουμε να έχουμε υγιή ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Και σε αυτή την φιλοσοφία, ταυτίζονται οι απόψεις της ΑΠΕ με του προπονητή της.

Ειδικότερα, τις τελευταίες σεζόν (και θα συνεχιστεί), στόχος του συλλόγου είναι να… «επαναπατρίσει» νεαρούς αθλητές, που ζουν στην πόλη μας, αλλά ήταν σε συλλόγους άλλων περιοχών, ή, να αποκτά ταλαντούχους νέους από τα γειτονικά και όμορα προάστια.

Έτσι, μετά την μεταγραφή του 21χρονου επιθετικού Αλέξη Ξυνογαλά από την Ανθούπολη, που γράψαμε χθες, σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, η ΑΠΕ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο (2) 18χρονων ποδοσφαιριστών, που ήδη έχουν τεθεί στην διάθεση του Νίκου Κουνάδη.

Ο λόγος, για τους, Μιχάλη Αρχανιωτάκη και Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο.

Ο Μιχάλης Αρχανιωτάκης, κάτοικος Αιγάλεω, έχει γεννηθεί στις 29 Μαρτίου 2006 και αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Αιγάλεω και του Ζέφυρου, ενώ μάλιστα με τον Ζέφυρο Αιγάλεω είχε καταγραφή συμμετοχής στην Γ΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2019-2020. Συνέχισε στην κ17 του Πανιώνιου, ενώ στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ήρθε από τον Ιωνικό Νίκαιας.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, που είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και μαθητής του 2ου Λυκείου της πόλης μας, έχει γεννηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2006 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ιεράπολης, συνέχισε για πολλά χρόνια έως την κ16 του Ζέφυρου Αιγάλεω, σύλλογο με τον οποίο μάλιστα έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2021-2022. Το τελευταίο ενάμισι (1,5) χρόνο, ήταν στην κ18 του ΑΟ Αιγάλεω, ομάδα από την οποία ήρθε στην ΑΠΕ.


Σχετικά άρθρα

Διάνα Ηλ.-Μελίσσια 3-1 [highlights]

Ρίζος: «Σημαντικό να παίζουμε τα ματς χωρίς να αλλοιώνεται η σύνθεση μας»

Καλλιαμπάκος: Με τη δουλειά που κάνουμε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35