social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η… μπίλια έκατσε στον Αίαντα Ταύρου, 1-2 το Ηράκλειο που «φωνάζει»

Η… μπίλια έκατσε στον Αίαντα Ταύρου, 1-2 το Ηράκλειο που «φωνάζει»

Σπουδαία νίκη με 2-1 στο Ηράκλειο επί της τοπικής ομάδας σημείωσε ο Άγιαξ Ταύρου που έκανε το 2/2 στο 2024, έφθασε τους 27 βαθμούς όντας 4ος με την Αγία Ελεούσα και υποχρέωσε τους «νερατζούρι» στη δεύτερη ήττα στους τελευταίους εννέα αγώνες. Από την μεριά τους, έμειναν στους 22 πόντους και την 9η θέση παρέα με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, αγνοούν το «τρίποντο» από τις 29/10, ενώ έχουν και μερικά παράπονα από τον διαιτητή Ψαρίδη.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Οι λιγοστές ευκαιρίες και η δύναμη ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του αγώνα. Μέχρι το 35’ δεν υπήρξε τελική μπροστά από τα δυο καρέ, με τον Παναγιώτη Μπάκα να αλλάζει το σκηνικό χάρη σε γυριστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου για το 1-0 στο 36’. Οι Μαρούσης και Δρίκος προσπάθησαν να απαντήσουν, επίσης, με στατική εκτέλεση στο 39’ και το 41’, όμως ο Βαμβακάς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια… άγρια μορφή και η ένταση αυξήθηκε, όπως και τα νεύρα μπήκαν στην εξίσωση όσο ανέβαιναν οι σφυγμοί. Ο τραυματισμός του Καρώνη (χτύπημα στο ισχίο) στο 58’ και οι φωνές για χέρι, εκτός περιοχής, του Ρεντζέπη στο 61’ έφεραν μια… αναστάτωση και στην κερκίδα που «πίεζε» με τον τρόπο της.

Εντός των γραμμών, ο Βαμβακάς σταμάτησε τον Βλασερό σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 47’ και στο 69’ ήλθε η ισοφάριση (1-1) με άψογο πλασέ του Καλαμάτα, ο οποίος πάτησε περιοχή και πήρε το ριμπάουντ στην επέμβαση του Βαμβακά έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μαρούση. Ολα έδειχναν ισοπαλία και στο 90’ ο Άγιαξ Ταύρου έπαιξε… βόλεϊ με τα κεφάλια των Βλασερού, Δρίκου και Κωνσταντινίδη, με τον τελευταίο να κρίνει τον νικητή με σκορ 1-2. Στις καθυστερήσεις ο Δρίκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω αψιμαχιών μπροστά από τον πάγκο του Ηρακλείου, μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους «κυανέρυθρους» του Ταύρου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψαρίδης Χ., Βαμβακάς Μ. - Κατελανάκης Δ.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Χρήστος Λάμπρου): Βαμβακάς, Χαβενετίδης, Χριστόπουλος, Παρασκευάς, Θεοδώρου, Νταλένγκα, Καριατλής, Καρώνης (61’ Παπαγεωργίου, 88’ Βότσιος), Μπάκας Π., Παπαδόπουλος (83’ Τζίδρας), Τσίχλας (83’ Καφετζής).

 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ρεντζέπης, Καλαμάτας, Γαβαλάς, Μαρούσης, Αθανασίου (46’ Κολιός), Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης (90+5’ Μαλάκης), Μαυροβουνιώτης, Βλασερός, Δρίκος, Τσοπανάκος (84’ Φαναρτζής).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35