social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Είδαν κι έπαθαν» τα Βριλήσσια, στο 87' με πέναλτι στη Λυκόβρυση (1-2)

«Είδαν κι έπαθαν» τα Βριλήσσια, στο 87' με πέναλτι στη Λυκόβρυση (1-2)

Έβαλε δύσκολα η Λυκόβρυση στα Βριλήσσια, στο τέλος όμως η ομάδα των βορείων προαστίων βρήκε τον τρόπο να περάσει νικηφόρα και να διατηρηθεί στο -2 από τον Χαραυγιακό, που οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Οι «μπλε» επικράτησαν με 2-1 στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης, χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κανέλλου στο 87ο λεπτό. Μάλιστα, στις τάξεις της Λυκόβρυσης υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, αλλά και για τη συγκεκριμένη φάση, στην οποία υποστηρίζουν πως δόθηκε με καθυστέρηση ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Υποστηρίζουν, συγχρόνως, ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν δόθηκε πέναλτι για χέρι αμυνομένου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 32ο λεπτό, όταν το διαγώνιο σουτ του Ματσαδέ σταμάτησε στο δοκάρι, κάτι που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 44ο λεπτό με πλασέ του Χρυσογονίδη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, συγκεκριμένα στο 55', ο Στ. Τσιούμας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, σούταρε προς την εστία, η μπάλα άλλαξε πορεία και σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Οι παίκτες των Βριλησσίων άσκησαν πίεση για το νικητήριο γκολ, το οποίο ήρθε στο 87' μετά από πέναλτι που χρεώθηκε ο Π. Κορρές και μετέτρεψε σε γκολ ο Κανέλλος (1-2).

Στο 95' η Λυκόβρυση έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο γκολκίπερ Τζεβελέκης απέκρουσε σωτήρια σε πλασέ του Χρυσογονίδη.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Νιδριώτης-Μαρκαντωνάτος

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Ε. Κορρές, Τριάντης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης, Καβαλάρης (27' λ.τρ. Π. Κορρές), Σχίζας (68' Απέργης), Τασιούδης, Πετράκης, Χρυσογονίδης, Μπεζάνης (68' Δουληγέρης)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Λ. Πετόκου (51' Σ. Τσιούμας), Γεροντάκης (51' Μ. Τσιούμας), Δημητρέλος (78' Κανέλλος), Λύκος, Μότσιος, Κόκκινος, Αραμπατζής, Καλιαμπάκας (93' Τομάρας), Ματσαδές, Κ. Πετόκου (46' Νικόλα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35