social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανώτερος ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 2-0 στον Υμηττό

Ανώτερος ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 2-0 στον Υμηττό

Έχει επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών ο Ατρόμητος Χαλανδρίου και αναπληρώνει κάποιο από το χαμένο έδαφος στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ηλ. Μπλάνα επέβαλε την υπεροχή της στο γήπεδο του Υμηττού και επικράτησε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας, παραμένοντας σε... ανοιχτή γραμμή με τις πρώτες θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με σουτ του Σφακάκη (0-1), ο οποίος στο 44' είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα ασφαλείας στους κόκκινους. Ωστόσο, ο γκολκίπερ Κατσιγιάννης αππεκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο άσος του Ατρομήτου. Ό,τι δεν έγινε σε εκείνη την περίπτωση, έγινε στο 68', με τον Σταφυλοπάτη να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση για το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Πατεράκης, Λεονταρίδης-Πρίντζιος

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Κατσιγιάννης, Βουτάς, Ε. Παπαζαφείρης, Σωτηρίου (85' Αγγέλης), Λιακόπουλος, Κακούρης (74' Διακόνης), Καλούμενος (41' Μοροσάνου), Α. Παπαζαφείρης, Μανούσος (74' Τσιουτάκ), Οικονόμου (46' Πετρόπουλος), Καββαδίας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Αφεντουλίδης, Κατσαρώνης (68' Κρασώνης), Δ. Αναγνώστου, Κόττας, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης, Τουμαζάτος, Ν. Αναγνώστου, Χονδρογιάννης (81' Μπατσιάκος), Ταμπάκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35