social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει κορυφή η Κηπούπολη, 1-0 τον Νεοπεντελικό

Παραμένει κορυφή η Κηπούπολη, 1-0 τον Νεοπεντελικό

Έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση του Νεοπεντελικού η Κηπούπολη και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη επικράτησε με 1-0 του αντιπάλου της, σε ένα παιχνίδι στο γήπεδο Χρυσούπολης όπου αμφότεροι είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Στο πρώτο μέρος οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν στο 35ο λεπτό χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Νένδος και εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλιόπουλος (1-0), με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και να αναζητούν την ισοφάριση, ασκώντας πίεση στα αντίπαλα καρέ. Αξίζει να αναφερθεί πως η Κηπούπολη είχε και ένα δοκάρι σε σουτ του Νένδου στο 78ο λεπτό.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τζίβρας-Συνεφιάς

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Σταματογιαννόπουλος (68' Μίσκος), Πανίδης, Χαϊδάς, Σαββουλίδης, Λουκάκης, Τζαρέλλας, Καλέμης, Ηλιόπουλος (86' Ζαρναβέλης). Νένδος, Κούτρης (68' Μάζης)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Μπιτσάκης, Τσόγκας, Μεταξάς (70' Βλάχος), Γκόφας, Κανέλλος, Παπαδόπουλος, Φίλος, Γκώνος, Λυμπούσης, Αναστασιάδης (70' Αναστασίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35