social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βλέπει» σωτηρία η Δόξα Γκύζη, 1-0 τον Θρίαμβο στο Χαϊδάρι

«Βλέπει» σωτηρία η Δόξα Γκύζη, 1-0 τον Θρίαμβο στο Χαϊδάρι

Πήρε το ντέρμπι των ουραγών στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ η Δόξα Γκύζη και είδε τις ελπίδες της για διεκδίκηση της σωτηρίας να αναπτερώνονται!

Η ομάδα του Β. Ραμούνδου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό Πρωτάθλημα, καθώς πέρασε με επιτυχία από το γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης, όπου επικράτησε με 1-0 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σταμάτης, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 35' με θαυμάσιο γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 87' ο Βλασόπουλος είχε δοκάρι με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ για τους γηπεδούχους, που πίεσαν για την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Κασίδης-Προδρομιάδης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Κοσκινάς): Μαλαπάνης, Κόλιας, Σφίχτης, Αλεφραγκής, Χήτος, Μαργαρώνης (70' Μακρυνόρης), Μπάκας, Φαράκλας (86' Πέρδικας), Θαναηλάκης (59' Τζεβελέκος), Βλασόπουλος, Τσακαλάκης (59' Αποστολάκης).

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλλας, Καρίκης, Μήτσουλας, Μαρκάκης (85' Σπυροπάλης), Γκαγκαστάθης, Βεργής, Οικονόμου, Γιακουμάκης, Σταμάτης (75' Τσαΐμος), Ντερντές (59' Τσώνης), Κούρος (75' Μαργαρίτης).

 


Σχετικά άρθρα

Θεμα soccerlive: Στις 29/3 ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑ στο γήπεδο της Ριζούπολης

Τσιμπάκης: «Προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι»

Νταμπλούχος η Ηλιούπολη, πήρε και το Κύπελλο από τη Διάνα (3-1)!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35