social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμη νίκη η ΑΕ Μεταμόρφωσης, 2-1 τον Θρίαμβο Αθηνών

Πολύτιμη νίκη η ΑΕ Μεταμόρφωσης, 2-1 τον Θρίαμβο Αθηνών

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, η ΑΕ Μεταμόρφωσης λύγισε με 2-1 τον Θρίαμβο Αθηνών και έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την επάνοδό της στη Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Γρίμμα δυσκολεύτηκε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, στο τέλος όμως πήρε το «τρίποντο» και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης, στον 3ο όμιλο της Γ' Κατηγορίας.

Οι κυανοκίτρινοι πήραν το προβάδισμα στο 6ο λεπτό χάρη σε προβολή του Μαρτέκα μετά από εκτέλεση φάουλ και λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ Μπαριαμπά (1-0). Στο 18', μετά από φάουλ του Παπαρδακη και κόντρες, η μπαλα έφτασα στον Δ. Σαλούστρο ο οποίος σούταρε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Μπαντίνογλου στο 22'. Στο 24' η μπάλα πέρασε άουτ από σέντρα σουτ του Μαστρογιώργου και στο 31' ο Αηδόνης βρέθηκε σε καλή θέση, όμως ολιγώρησε, κινήθηκε πλάγια και έχασε την ευκαιρία να εκτελέσει. Στο 39' ο Φούσκας μπλόκαρε σε γύρισμα του Καλεμάι, για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Θρίαμβος ισοφάρισε. Ο Κορώνης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε σώματα, άλλαξε κατεύθυνση και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κορώνης ανάγκασε τον Φούσκα σε τρομερή επέμβαση, γεγονός που έδωσε στην ΑΕΜ τη δυνατότητα να προηγηθεί δύο λεπτά μετά (48'). Ο Μαρτέκας πέρασε θαυμάσια κάθετη πάσα στον Ομάρ και εκείνος με πλασέ έγραψε το 2-1. Στο 53' η μπάλα πέρασε άουτ μετά από φάουλ του Κορώνη και παρεμβολή ποδοσφαιριστή, ενώ στο 58' ο Παπαρδάκης σούταρε και ο Μπαριαμπάς απέκρουσε δύσκολα. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και έφτασαν στη μεγάλη νίκη!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ψαρρή στο 93' με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Καλεμάι.

Διαιτητές: Θώμογλου, Τράντας-Παπαγεωργίου

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμμας): Φούσκας, Παπαβασιλείου, Μπακιόσι, Ψαρρής, Θ. Σαλούστος, Δ. Σαλούστρος, Καραβανάς (94' Αλιάι), Μπαντίνογλου (77' Κόχυλας), Μαρτέκας, Ομάρ, Παπαρδάκης (69' Ζάχαρης)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Παπουτσόγλου): Μπαριαμπάς, Σταυρουλάκης, Κορώνης, Νταούδης (89' Πατσανιάν), Πιλάτης, Κονδύλης, Βάσος, Μαστρογιώργος, Αηδόνης (46' Δεληγιάννης), Καλεμάι, Παπανδρέου (75' Μπιανκίνι (78' Χιμολλάρι))

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35