social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Τερψιθέας η Κοψαχείλα

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Τερψιθέας η Κοψαχείλα

Την απαρέγκλιτη συμπαράστασή τους προς τους ποδοσφαιριστές της Τερψιθέας εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της Κοψαχείλας, αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (14/1) το πρωί στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος», κατά τα οποία άγνωστοι διέρρηξαν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και έκλεψαν αντικείμενα αξίας και χρήματα.

Από την Κοψαχείλα εκφράζουν τη λύπη τους για το περιστατικό, αλλά και την απόλυτη κατανόησή τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές που έπεσαν θύματα της κλοπής, ενώ με προσωπική του δήλωση ο Βασίλης Μαρκατζίνος τονίζει πως από την πλευρά του θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δείξει στην πράξη αυτή τη συμπαράσταση. Παράλληλα, επισημαίνει πως από την έναρξη του αγώνα τόσο η πόρτα που οδηγεί στα αποδυτήρια, όσο και εκείνη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ήταν κλειδωμένες, ενώ προσθέτει ότι υπήρξε απόπειρα παραβίασης και της πόρτας των αποδυτηρίων της Κοψαχείλας. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο κατόπιν οικειοθελούς απόφασης των φιλοξενούμενων, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της συνέχισης του αγώνα σε καθημερινή, και ενώ προηγουμένως οι άνθρωποι της Κοψαχείλας είχαν προτείνει στην ομάδα της Τερψιθέας τη διακοπή του αγώνα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35