social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λευκή» ισοπαλία για Κοψαχείλα και Τερψιθέα (0-0)

«Λευκή» ισοπαλία για Κοψαχείλα και Τερψιθέα (0-0)

Στον απόηχο της διάρρηξης των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κοψαχείλας με την Τερψιθέα για τη 13η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με το συγκρότημα του Α. Μηλιά να χάνει στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες για να πάρει το «τρίποντο».

Σε μία περίπτωση ο Ταμποτέλης βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο όμως πρόλαβαν να τον ανακόψουν οι αμυντικοί, σε μία άλλη ο Μ. Θερτσάι νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και, ακολούθως, σε φάση διαρκείας ο Τριάντης σούταρε αλλά ο Παπαδόπουλος πάλι αποσόβησε τον κίνδυνο.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Κατελανάκης-Πάσκος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος (67' Κρασσάς), Ντούνης, Κωστής, Μαύρος, Ελ Γκαζάρ (46' Μπαξεβανίδης), Δ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος (75' Κουκουλάς), Δεμερτζής, Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιουλής, Μυλωνάς (44' λ.τρ. Κολτσίδας), Τσιρόπουλος, Κοντονάσιος, Σταύρου, Μήτσιος, Μ. Θερτσάι, Α. Θερτσάι, Πορταλιός, Τσαβαλιάς (85' Γαλάνης), Ταμποτέλης (67' Τριάντης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35