social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη ανατροπή στη Γλυφάδα, 4-3 ο Αστέρας τον ΑΟ Ιλίου!

Απίθανη ανατροπή στη Γλυφάδα, 4-3 ο Αστέρας τον ΑΟ Ιλίου!

Παιχνίδι με απίστευτη τροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Γλυφάδας το απόγευμα της Κυριακής (14/1).

Ο Αστέρας Γλυφάδας πήρε τη νίκη με 4-3 απέναντι στον ΑΟ Ιλίου, αφού πρώτα πέτυχε τρία αλλεπάλληλα γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο! Ένα ματς που έμοιαζε να έχει κριθεί μέχρι το 84ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν όχι μόνο να αποφύγουν την ήττα, αλλά να φτάσουν και στο «τρίποντο» απέναντι στους φιλοξενούμενους που όμως έμειναν με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Χριστοδούλου.

Ο Χρυσικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με σουτ (1-0), γα να έρθει η ισοφάριση στο 32' έπειτα από πλασέ του Δούρλα (1-1). Στο 40' ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος ήρθε σε επαφή με την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή του και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο. Παρ' όλα αυτά, τρία λεπτά μετά (43') ο ΑΟ Ιλίου πήρε το προβάδισμα χάρη σε προσπάθεια του Φούρλα, ο οποίος «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα (1-2). Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς γηπεδούχων, στα οποία -όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι- θα μπορούσαν να επισύρουν ακόμη και την απευθείας κόκκινη κάρτα στους θύτες.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας αναζήτησε την ισοφάριση και, μάλιστα, στο 79ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Γεωργαντά. Στην επόμενη φάση (80') ο ΑΟ Ιλίου έφτασε στο 1-3 με γκολ που πέτυχε ο Μαρκάκης με πλασέ σε αντεπίθεση, εδραιώνοντας το προβάδισμα της ομάδας του. Κι, όμως, το παιχνίδι επιφύλασσε πολλά... επεισόδια ακόμα! Στο 84', σε μία ανύποπτη στιγμή και ενώ η μπάλα βρισκόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο Χριστοδούλου έδωσε πέναλτι στον Αστέρα, όταν ο Τζώρτζης έσπρωξε τον Χρυσικό ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος εντός της αντίπαλης περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-3, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Στο επόμενξο λεπτό ο Γιαννακόπουλος σκόραρε με προβολή έπειτα από πλασέ του Κουντουριώτη για το 3-3, για να ακολουθήσει... πανζουρλισμός, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται, ζητώντας επιθετικό φάουλ στον Δαούτη στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά και οφσάιντ για τον σκόρερ! Με τη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ιλίου κατευθύνθηκαν προς τον βοηθό Βαμβακά, με συνέπεια οι παίκτες του Αστέρα να πάρουν την μπάλα, να παίξουν και να φτάσουν στο 4-3 με σουτ του Κουντουριώτη! Στους πανηγυρισμούς ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και λίγα λεπτά αργότερα το επεισοδιακό παιχνίδι έληξε, με τον Αστέρα να παίρνει ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Βαμβακάς-Μπακογιάννης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Σκρίνος, Καραφωτιάς, Κουντουριώτης, Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος (46' Καραβίδας), Σαμιώτης (46' Τριανταφυλλάκης (68' Χρ. Μπαλαφούτης (93' Νικολόπουλος))), Γιαννακόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Α. Μπαλαφούτης (90' Βιέννας), Χρυσικός, Καλαντζής

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Ελεύθερος (60' Παπαδημητρίου), Ταμπάς (40' Γεωργαντάς), Φούρλας, Λερούτσος (64' Τζώρτζης), Μαρκάκης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35