social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Η δεύτερη θέση το διακύβευμα...

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Η δεύτερη θέση το διακύβευμα...

Προς ώρας και μετά από 17 αγωνιστικές δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα ικανή να απειλήσει τον Αστέρα Καισαριανής στην κούρσα τίτλου στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας.

Επί της ουσίας, η σημερινή (20/1) αναμέτρηση του Κένταυρου Βριλησσίων με τους Τράχωνες είναι μία μάχη για τη δεύτερη θέση, που δεν παύει ωστόσο να προσφέρει υψηλά κίνητρα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και αρκετές προσδοκίες σε όσους θα επιλέξουν να βρεθούν στο γήπεδο Βριλησσίων για να την παρακολουθήσουν. Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος Αστέρας θα επιδιώκει να προσθέσει άλλο ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή του, υποδεχόμενος τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου που, πλέον, είναι αναγκασμένη να αναζητά παντού βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, συνέχεια στην ανοδική του πορεία θέλει να δώσει ο Πανερυθραϊκός, που όμως υποδέχεται αντίπαλο με κοινό στόχο, εκείνος της σωτηρίας, όπως είναι ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη. «Καίγεται» για βαθμούς η Αθηναΐδα, όμως και ο Ολυμπιακός Λιοσίων τον οποίο φιλοξενεί χρειάζεται πλέον κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ενώ ματς που αναμένεται αμφίρροπο είναι αυτό του Αγίου Δημητρίου με τον Χολαργό. Θέλει να «ξεκολλήσει» από τα αρνητικά αποτελέσματα ο ΠΑΟ Ρουφ, που αντιμετωπίζει τον ΑΟ Περιστερίου, καθώς ο Άρης Καλαμακίου θα προσπαθεί να επανέλθει στις νίκες με αντίπαλο τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Η αυλαία πέφτει αύριο με τη συνάντηση του Ηφαίστου Περιστερίου με τον ουραγό Άγιο Θωμά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

a1.png


Σχετικά άρθρα

Μισή δουλειά ο Φοίνικας Περιστερίου, βαθμό ο Αστέρας Εξαρχείων (0-0)

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Θέλει να τριτώσει το... καλό (του)

Γαλάνης: Θέλουμε να περάσουμε το DNA του Χαραυγιακού στα νέα παιδιά [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35