social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθαρίζει» ο Άρης Καλαμακίου, 1-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

«Καθαρίζει» ο Άρης Καλαμακίου, 1-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Η... παρένθεση των αρνητικών αποτελεσμάτων έκλεισε πριν καλά καλά ανοίξει για τον Άρη Καλαμακίου, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες και πλησίασε ακόμη ένα βήμα προς την εξασφαλίση της παραμονής του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα στον Άλιμο από τους Τράχωνες, η ομάδα του Σπ. Μόχλα υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, του οποίου επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 74ο λεπτό ο Τζίμας.

Στο γήπεδο Καλαμακίου έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με αρκετή αγωνιστική ένταση, πολύ καλό ρυθμό -γεγονός στο οποίο συνέβαλε η διαιτητική τριάδα- και ελάχιστα λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Επί της ουσίας, η αναμέτρηση κρίθηκε στα σημεία, αφού στη μεγαλύτερη διάρκειά της ήταν ισορροπημένη, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που έπεισαν πως έχουν θέση στην Κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να προηγηθούν. Ήταν το 32ο λεπτό όταν ο Ζέρβας έβγαλε ιδανικά μόνο του τον Βιτορεάνου απέναντι στον Γουλή, όμως ο παίκτης των «μπλε» σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση. Στο επόμενο λεπτό (33') ο Μούτσης έπιασε ωραίο, πλασαριστό σουτ, αναγκάζοντας τον Χριστοδουλίδη σε σωτήρια επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, περιόρισαν τον αντίπαλό τους, πίεσαν για το γκολ και ευτύχησαν να το πετύχουν στο 74'. Ο Προμπονάς ξεκίνησε προσωπική προσπάθεια από τον χώρο του κέντρου, κινήθηκε διαγώνια, γέμισε στο κατάλληλο σημείο της περιοχής και ο Τζίμας πρόλαβε αμυνομένους και γκολκίπερ, για να στείλει με προβολή την μπάλα να χτυπήσει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάσει ακολούθως στο έδαφος. Ο διαιτητής Κατοίκος και ο δεύτερος βοηθός Μημίδης συμφώνησαν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και, έτσι, ο Άρης πήρε το προβάδισμα σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο (1-0). Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ο Ατρόμητος έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε αυτό. Η καλύτερή του στιγμή καταγράφηκε στο 88', όταν ο Μπαμπουλής υποδέχθηκε την μπάλα, σούταρε με δύναμη, όμως ο Γουλής απέκρουσε στη γωνία του, διατηρώντας το «μηδέν» στην εστία του.

Διαιτητές: Κατοίκος, Νιδριώτης-Μημίδης

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας): Γουλής, Ελευθεριάδης (46' Βασιλειάδης), Κοτόπουλος, Χιόνης (60' Κολλινιάτης), Κακούτης, Καραγκιουλές, Τζίμας (91' Γκρεβτσίδης), Μούτσης (54' Δέτσης), Μιχαλακόπουλος, Προμπονάς, Μπαλατσούρας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καραβίδας, Κομιώτης (77' Μπαμπούλης), Φάκης, Μάρκου (60' Γαντζούλας), Δούκας, Ζέρβας (53' Ντυρμίσι), Σιδηρόπουλος, Βιτορεάνου (60' Μπούντρας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35