social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπεσε από την κορυφή ο Τριφυλλιακός, 1-1 στον Υμηττό

Έπεσε από την κορυφή ο Τριφυλλιακός, 1-1 στον Υμηττό

Απώλεια βαθμών υπέστη ο Τριφυλλιακός και έπεσε από την κορυφή του 3ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ, όπου πλέον βρίσκεται μόνη της η Κηπούπολη.

Σε παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Κατσαρού υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο Υμηττού από τους «πορτοκαλί», που παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί αλλά και βελτιωμένοι! Μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Χάβος με κεφαλιά (0-1), με τους γηπεδούχους να αναζητούν την ισοφάριση στη συνέχεια. Αφού πρώτα είχαν δοκάρι σε σουτ του Βούτα στο 30', ευτύχησαν να φτάσουν στο 1-1 με κεφαλιά του Καββαδία στο 43'.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Τριφυλλιακός αγωνιζόταν από το 70ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζάχαρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Κατελανάκης-Μπάγιας

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Βούτας, Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου, Κίλιας, Κακούρης (67' Κορμπής), Μασκλαβάνος (71' Ο. Ασράμ), Α. Παπαζαφείρης, Μανούσος (82' Πετρόπουλος), Καββαδίας, Γ. Ασράμ

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Βαλασιάδης (60' Τσιάτσιος), Αλικάι (73' Ι. Μαλέλι), Μ. Μαλέλι (60' Ζάχαρης), Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (80' Κατσαρός), Βιτζηλαίος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35