social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσπασε» το αήττητο του Γκυζιακού το Κουκάκι (1-0)

«Έσπασε» το αήττητο του Γκυζιακού το Κουκάκι (1-0)

Την έκτη του νίκη σε δέκα αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ πέτυχε ο ΠΑΟ Κουκακίου το πρωί της Κυριακής (21/1) και έφτασε στην 3η θέση τον Ιάσονα, έχοντας απόσταση δυο βαθμών από τον Αχαρναϊκό που βρίσκεται στην 2η θέση με δυο πόντους παραπάνω.

Η ομάδα του Μιχάλη Λυκερίδη υποδέχθηκε τον αήττητο Γκυζιακό, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα αφού επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Βαλμά με σουτ στο 79ο λεπτό. Κατά τα άλλα, στο γήπεδο Ρουφ έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις απουσίεςτων οράνιε όντες καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δοκάρι για τους νικητές είχε ο Βάλμας.

 

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ( Μιχαλης Λυκεριδης) Ταρτσιταλίδης, Τσελικας, Μπέλας Σπ. (73' Κερασι), Μαζωνάκης, Χριστόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Σταθελακης , Ανδρεου, Ασπιώτης (65' Μιχάηλ), Μπέλας Γ. (90' Καραβεζυρης), Βαλμας.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Κωστας Δήμος) Λογοθετης, Κωνσταντοπουλος, Χατζη (60 Χαραλάμπους), Πανζι, Τσιάρος, Κολοβος Κ., Καββαδίας (46' Τσιώλης), Πανταζοπουλος, Μπούσιος, Μοσεσβιλι, Κολοβος Ν. (79' Φιλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35