social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αήττητο «τρένο» της Διάνας πέρασε και από την Εργάνη, 1-3 τη Δόξα Βύρωνος!

Το αήττητο «τρένο» της Διάνας πέρασε και από την Εργάνη, 1-3 τη Δόξα Βύρωνος!

Το αήττητο «τρένο» της Διάνας πέρασε και από την Εργάνη, 1-3 τη Δόξα Βύρωνος!

Αναλλοίωτη έμεινε η εικόνα στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ μετά και τη νίκη της Διάνας με 1-3 επί της Δόξας Βύρωνος στην Εργάνη. Στην προηγούμενη επίσκεψή της, η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα «πέταξε» δυο βαθμούς κόντρα στον Αθηναϊκό, όμως έκτοτε μετρά επτά νίκες σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος, όντας στο -1 από τη Νέα Ιωνία! Σταθερά στην 6η θέση η Δόξα Βύρωνος με 26 βαθμούς, αλλά στο -4 από την πρώτη πεντάδα. Τα πολλά μποφόρ δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών και ήταν ο βασικός λόγος που τα τρία από τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν μετά το 70’.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν στο 29’ με το φάουλ του Φάρου να περνά εκτός. Στο 32’ ο Καλαβρός απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Νίκολι και στο 35’ το σουτ του Κατσιάνη μπλόκαρε ο Τζίνας στο ίδιο σημείο έπειτα από τα δυο κόρνερ του Γεωργιάδη. Η Διάνα είχε το μομέντουμ και στο 40’ ο Μπαρδάκης βρήκε έξοχα τον Φάρο με μεταβίβαση 40 μέτρων και ο «mister goal» με υπέροχη λόμπα άνοιξε το σκορ (0-1).

Τα πράγματα απλουστευθήκαν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 74’, όταν ο Γεωργιάδης έκλεψε την μπάλα, έκανε μια κάθετη πάσα που έκοψε στα… δυο την άμυνα της Δόξας και ο Αλεξ. Καζάκος νίκησε στο τετ α τετ τον Τζίνα για το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πάνος Καζάκος δέχθηκε το «στοπ» από Τζίνα και Χιώτη, όμως ο Ποντικάκος καιροφυλακτούσε για να γράψει το 0-3 σε κενή εστία. Στο 80’ ήλθε η μείωση του σκορ για το τελικό 1-3 ύστερα από το γύρισμα του Πεχλιβανίδη από τα δεξιά και το ωραίο «μονοκόμματο» του Κουτσαυτίκη που δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Θεοδωρόπουλο. Οι «κυανέρυθροι» ζήτησαν ως οφσάιντ τον Πεχλιβανίδη προτού σεντράρει, ενώ στο 9’ και ο Πλούμης φώναξε ένα χέρι στα όρια της περιοχής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης Α., Αραβίδης Γ. - Κατελανάκης Δ.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λ.Ρόπας-Δ.Ζυγούρης): Τζίνας, Παραπονιάρης (52’ Πεχλιβανίδης), Χιώτης (86’ Δούνα), Χαλβατζής, Βακερλής Π., Καλαβρός, Χρυσοστόμου, Ρόπας, Πλούμης (86’ Γκιόκα), Τσαουρδάς (57’ Μαυρίκος), Κουτσαυτίκης (86’ Κύλογλου).

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (61’ Πανίδης), Κατσιάνης, Νίκολι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (81’ Σιδεράς), Κωνσταντινίδης, Καζάκος Π. (81’ Ζώης), Φάρος (88’ Κουσάνας Ηλ.), Ποντικάκος (88’ Γιαννουλάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35