social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκόλλησε» η Χρυσούπολη, 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

«Ξεκόλλησε» η Χρυσούπολη, 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Πάνω από δύο μήνες είχαν περάσει από την τελευταία -εντός αγωνιστικού χώρου- νίκη για τη Χρυσούπολη, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Για τη 14η αγωνιστική η ομάδα του Δ. Φιλίππου υποδέχθηκε τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0, δίνοντας διαστάσεις στην επικράτησή του στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Οι «πορτοκαλί» πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 32ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Ζούκα μετά από γύρισμα του Τζωρτζακάκη (1-0), για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» προς το φινάλε. Στο 85' ο Σίντρε έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς και με σκαφτό πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 93', στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Τζωρτζακάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Κουλοσούσας-Πρίντζιος

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Βασιλειάδης (75' Τζαβάρας), Πολυζωγόπουλος, Μωραΐτης, Κάστορας, Τζαβάρας (68' Σίντρε), Κωνσταντινίδης (75' Παπανικολάου), Μακρίδης (87' Πίττης), Ζούκας, Τζωρτζακάκης

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Μιχαλάκης, Τριτσινιώτης (46' Νικολόπουλος), Δρακούλης (83' Ντούνης), Μπιρσάι, Λαχανάς, Κυργοτάσης (46' Φασούλας), Ρίκης (46' Μιχαηλίδης), Μαρούντας, Ρούσσος, Νταλλής (83' Μπαξεβάνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35