social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτη η Αλσούπολη, 2-1 την Κοψαχείλα στο Π. Φάληρο

Ακάθεκτη η Αλσούπολη, 2-1 την Κοψαχείλα στο Π. Φάληρο

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε σήμερα (28/1) το απόγευμα η Αλσούπολη και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις ομάδες που βρίσκονται στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Λαζάρου πέρασε με επιτυχία και από το γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» του Π. Φαλήρου, όπου επιβλήθηκε με 2-1 της Κοψαχείλας, σε παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική.

Οι πράσινοι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ στο 36ο λεπτό χάρη σε προβολή του Κωνσταντάκη μετά από κόρνερ του Δρυμωνίτη (0-1), ενώ στο 57' ο Τρούσης με σουτ μετά από ασίστ του Παπαδήμα σημείωσε το 0-2. Στο 66' οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς διαπληκτίστηκαν και αποβλήθηκαν απευθείας με κόκκινη κάρτα οι Μαύρος και Ιωαννίδης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς, όμως το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-2 στο 93' με προβολή του Καφετζή.

Διαιτητές: Πατεράκης, Καφρίτσας-Κούλης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Μαύρος, Ντούνης, Κωστής, Φωτόπουλος (60' Κοθράς), Οντάτζης (70' Πρασσάς), Ελ Καζάρ (60' Γούλας), Ασημακόπουλος, Δεμερτζής (46' Καφετζής), Βεϊζάι, Ζαφείρης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένης (46' Δουγιέκος), Σώντας, Φειδάκης, Ιωαννίδης, Κωνσταντάκης, Δρυμωνίτης (46' Διαμαντόπουλος), Βασίλι (82' Μάνδαλος), Παπαδήμας, Σταθόπουλος (90' Ασήμης), Τρούσης (76' Αρναρέλλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35