social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε ο Ιπποκράτης, 2-0 τον Ορφέα Αιγάλεω!

Επέστρεψε ο Ιπποκράτης, 2-0 τον Ορφέα Αιγάλεω!

Μετά από εννέα αγωνιστικές μακριά από νίκη ο Ιπποκράτης επέστρεψε στις επιτυχίες και έδειξε πως είναι ικανός να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για αποφυγή του υποβιβασμού.

Για τη 15η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ η ομάδα του Π. Καλαϊτζίδη πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ορφέα Αιγάλεω, βασιζόμενη στη μεγάλη της προσπάθεια, την πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ Τσιριμιάγκου και την αφλογιστία των φιλοξενούμενων.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Πατέλης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-0), με τους Αιγαλεώτες να χάνουν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα. Ωστόσο, ο Μπελιάς νικήθηκε από τον Τσιριμιάγκο στο πέναλτι που εκτέλεσε και το οποίο είχε κερδίσει ο Σελμανάι από τον Παπαϊωάννου. Στο 52' οι γηπεδούχοι έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ, ο Παπαλάιος επιχείρησε τη σέντρα και ο Σοφός με κεφαλιά από κοντά σημείωσε το 2-0, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Γιαννόπουλος-Γκέτσος

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Τσιριμιάγκος, Νάκο, Πατέλης, Παπαϊωάννου, Κομνηνάκης, Χήρας, Παπαλάιος, Τσιργιώτης, Νεστουράι (75' Μαγκίτσας (82' λ.τρ. Μηδελλιάς)), Σοφός (62' Χατζίτζε), Τσόκου

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Αγγελακόπουλος, Βίλα, Μπελιάς, Βουτσινάς, Λούκας, Λουμίδης, Λεοντσίνης (46' Κωνσταντόπουλος (90' Σιόζιος)), Σελμανάι, Λάπας (73' Βουτσιώτης), Χαρίτος (86' Κονγκίνη).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35