social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με όργια... Κιρτζιαλίδη ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη 5-1 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Με όργια... Κιρτζιαλίδη ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη 5-1 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Νέο βήμα, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, έκανε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη επικρατώντας με 5-1 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου που δείχνει ότι εάν δεν αλλάξει άμεσα το αγωνιστικό της προφιλ πολύ δύσκολα θα αποφύγει την πτώση στην Β' ΕΠΣΑ.

Οι παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη τα πήγαν εξαιρετικά αφού ανταποκρίθηκαν στο 100% στις απαιτήσεις ενός αγώνα που είχε χαρακτήρα τελικού αφού οι κυανόλευκοι είχαν απέναντι τους μια ομάδα με κοινό στόχο. Με το τρίποντο αυτό ο Απόλλων έφτασε τους 23 βαθμούς ενώ η Θύελλα παρέμεινε στην προελευταία θέση με 13 πόντους. Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κώστας Κιρτζιαλίδης που πέτυχε χατ-τρικ (35',40',64') ενώ δίχτυα για τους νικητές βρήκαν επίσης οι Δημητρόπουλος στο 30' και Καλομοίρης στο 46'. Για την Θύελλα δίχτυα βρήκε στο 51' ο Κούτρος ο οποίος είχε μειώσει σε 4-1.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Αραβίδη και Κατελανάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκο, Δουρος, Αμπεντινάι (80' Τσαλέρας), Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας (53' Μάλκο), Κιρτζιαλίδης (80' Στάφα), Χρηστου, Δημητρόπουλος (63' Μπούσι), Πετανάι, Καλομοίρης (80' Νόκα).

ΘΥΕΛΛΑ (Ηλίας Τζεμόπουλος) Κορμπας, Δημητρίου (46' Πατρίκιος Γ.), Νταλάκας, Γαλάνης, Μπαρδώσας (63' Κυριαζής), Καρκασίνας (74' Κουμουνδούρος), Καντέλης, Μπεχράκης (46' Κούτρος), Χίος (67' Τσακογιωργας), Πατρίκιος Ε., Φραγγεδάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35