social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανήλθαν στις νίκες τα Βριλήσσια, 3-0 εκτός τον ΑΟΝΑ

Επανήλθαν στις νίκες τα Βριλήσσια, 3-0 εκτός τον ΑΟΝΑ

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ με τον Πανιώνιο Καισαριανής, τα Βριλήσσια επανήλθαν στις νίκες και την κορυφή του 1ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τον Χαραυγιακό.

Στο ντεμπούτο του Γ. Χρυσάφη στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα των βορείων προαστίων έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο στάδιο της Αργυρούπολης και επιβλήθηκε με 3-0 του ΑΟΝΑ. Στο 20ο λεπτό ο Ματσαδές άνοιξε το σκορ με σουτ, για να πάρει την... σκυτάλη ο Καλιαμπάκας και με δύο γκολ να «καθαρίσει» το ματς. Στο 40' σκόραρε με κεφαλιά για το 0-2 και στο 90' αξιοποίησε παράλληλη πάσα του Κόκκινου σε αντεπίθεση, γράφοντας το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Χ. Νικολάου-Ματσούκας

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Αρβανιτάκης (67' Τριτσινιώτης), Μιχαηλίδης, Δρακούλης (46' Φασούλας), Μπιρτσάι, Λαγανάς, Νταλλής (83' Λεβέντης), Μπαξεβάνης (83' Καλφοδήμος), Μαρούντας, Ρούσσος, Κυργοτάσης (87' Σίλλας)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χρυσάφης): Τζεβελέκης, Λ. Πετόκου (46' Κόκκινος), Γεροντάκης (77' Ρούσσης), Λύκος, Δημητρέλος, Αραμπατζής, Μότσιος, Ματσαδές, Καλιαμπάκας, Κ. Πετόκου (87' Κανέλλος), Τσιούμας (57' Νικόλα).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35