social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα το Παγκράτι, 1-0 τον Πανθησειακό

Δύσκολα το Παγκράτι, 1-0 τον Πανθησειακό

Πήρε το «τρίποντο» που ήθελε το Παγκράτι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και παραμένει σε απόσταση... βολής από την κορυφή του 1ου ομίλου και τον πρωτοπόρο Γκυζιακό, στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ν. Ακριτίδη κατέβαλε με 1-0 τον Πανθησειακό, ο οποίος έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό του με το καλό του παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ελληνικού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι με καλό ρυθμό, γεγονός στο οποίο συνέδραμε ο διαιτητής Γκίκας με την εξαιρετική του απόδοση και διαχείριση. Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να προηγηθούν, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και το γκολ που έκρινε το παιχνίδι να έρχεται λίγο πριν την ανάπαυλα. Ήταν το 42ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν εξαιρετική συνεργασία, ο Ξενόπουλος έβγαλε μόνο απέναντι στον Βενιανάκη τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

pagrati-panthisiakos.jpg

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα επί ίσοις όροις και με ορθολογικό ποδόσφαιρο, όμως η ισοφάριση δεν ήρθε είτε εξαιτίας λόγω των μέτριων εκτελέσεων σε κάποιες περιπτώσεις είτε της έλλειψης καθαρού μυαλού σε κάποιες τελικές πάσες. Από την άλλη, το Παγκράτι επιδίωξε να «κλειδώσει» το «τρίποντο» στο ανοιχτό γήπεδο, με τις περισσότετες ευκαιρίες να παρουσιάζονται κυρίως στο τελευταίο τέταρτο. Πάντως, νωρίτερα, στο 57ο λεπτό, ο Ακριτίδης είχε «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι με σέντρα σουτ από τη δεξιά πτέρυγα. Θα πρέπει να αναφερθεί, τέλος, ότι στο 74ο λεπτό οι άνθρωποι του Πανθησειακού ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Λαμπίρης βρέθηκε στο έδαφος από διεκδίκηση της μπάλας, σε προσπάθειά του να σουτάρει προς την εστία.

Διαιτητές: Γκίκας, Παπαπαύλου-Κοκκίνης

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καρτσαγκούλης, Κουτσοχρήστος, Κουρουπάκης, Φωτιάδης, Νάνος (55' Λικσκεντάι), Στεργιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (78' Καρακίτσιος), Ακριτίδης, Συμβουλίδης (66' Ρίζος)

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (Πάνος Γούτης): Βενιανάκης, Λούκα, Νίκογλου, K. Θεοχαρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χρυσαφίδης, Χριστοδούλου (70' Στακάι), Κατσιγιάννης, Πλάκας (26' λ.τρ. Γκιρλέμης), Γ. Θεοχαρόπουλος (78' Στρέφι), Λαμπίρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35