social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τελειώνει» με τη σωτηρία το Ηράκλειο, 1-0 τη Δόξα στον Βύρωνα

«Τελειώνει» με τη σωτηρία το Ηράκλειο, 1-0 τη Δόξα στον Βύρωνα

«Άλμα» προς την εξασφάλιση της παραμονής του πραγματοποίησε το Ηράκλειο, παίρνοντας ένα σημαντικό «τρίποντο» μακριά από την έδρα του και απέναντι σε αντίπαλο που έχει παρόμοιους στόχους.

Η ομάδα του Χρ. Λάμπρου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Εργάνης, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Βύρωνος, που δεν μπόρεσε από την πλευρά της να πάρει έστω την ισοπαλία με την οποία θα παρέμενε πάνω από τον σημερινό (4/2) της αντίπαλο, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Ένα γκολ από τα... αποδυτήρια αποδείχθηκε ικανό για να δώσει στους «νερατζούρι» τη νίκη. Ήταν το 7ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα, η πάσα έγινε κάθετα για τον Καριατλή, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ Τζίνα για το 1-0. Στη συνέχεια έγινε ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες, με τους παίκτες του Ηρακλείου να κλείνουν τους διαδρόμους προς την εστία του Βαμβακά και τους γηπεδούχους να αδυνατούν να βρουν λύσεις. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η Δόξα δεν μπόρεσε να φέρει σε δύσκολη θέση το Ηράκλειο. Παρ' όλα αυτά, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 76', όταν ο Κουτσαυτίκης βρέθηκε απέναντι στον Βαμβακά, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις πάνω από την εστία. Στη συνέχεια, οι Ηρακλειώτες διαχειρίστηκαν πολύ καλά το προβάδισμά τους και τον χρόνο, κρατώντας τους βαθμούς.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Προδρομιάδης-Τσάγκαρης

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Τζίνας, Πεχλιβανίδης, Χιώτης (13' λ.τρ. Καλαμάρης (72' Κουτσαυτίκης)), Χαλβατζής, Βακερλής, Καλαβρός (64' Τσαουρδάς), Γκιόκα (72' Μανώλης), Ρόπας, Πλούμης, Φυρίγος, Κύλογλου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρήστος Λάμπρου): Βαμβακάς, Ράπτης (33' λ.τρ. Ναούμ (83' Βότσιος)), Τζίδρας, Παρασκευάς, Θεοδώρου, Καρώνης, Μπάκας, Νταλένγκα, Τσουράπης (83' Τσιχλας), Καριατλής, Λινάρδος (46' Νταής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35