social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Αγωνιστική πρόκληση στον Χολαργό

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Αγωνιστική πρόκληση στον Χολαργό

Μετά τη διπλή στάση με Άρη Καλαμακίου και στα Βριλήσσια, το... τρένο του Αστέρα Καισαριανής προχωράει ακάθεκτο στην πορεία του με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο και, ακολούθως, την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Έπειτα από 20 αγωνιστικές έχει εξασφαλίσει ένα... +15 στην κορυφή της κατάταξης, ωστόσο η σημερινή (10/2) του υποχρέωση δεν παύει να είναι μία αγωνιστική πρόκληση σε δύσκολη έδρα και απέναντι σε φορμαρισμένο αντίπαλο. Η ομάδα του Γ. Τσαμόπουλου φιλοξενείται από τον Χολαργό, σε ένα ματς που έλκει αρκετά από τα βλέμματα των φίλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Κένταυρος Βριλησσίων βλέπει την παρουσία του στη δεύτερη θέση να απειλείται και, ως εκ τούτου, έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη στο Γουδή κόντρα στον Άγιο Θωμά, την ώρα που οι Τράχωνες θα υποδέχονται τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη.

«Καίγεται» για τη νίκη η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, που υποδέχεται αύριο τον ΑΟ Περιστερίου, όπως και η Αθηναΐδα που αντιμετωπίζει τον Άγ. Δημήτριο, ενώ θετικό αποτέλεσμα αναζητά και ο Πανερυθραϊκός στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ήφαιστο.

Υψηλό αγωνιστικό ενδιαφέρον επιφυλάσσουν, τέλος, οι μάχες του Ολυμπιακού Λιοσίων με τον Άρη Καλαμακίου και του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο: 

a1.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35