social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σόου Κοκκινέλη ο ΓΣ Αργυρούπολης πέρασε από την Τερψιθέα (1-3)

Με σόου Κοκκινέλη ο ΓΣ Αργυρούπολης πέρασε από την Τερψιθέα (1-3)

Πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, το έφερε... τούμπα, αποχώρησε με τραυματισμό στο 70', αλλά είχε προλάβει να κάνει τη... δουλειά μέσα σε ένα εικοσάλεπτο!

Ο Κώστας Κοκκινέλης ήταν... όλα τα λεφτά για τον ΓΣ Αργυρούπολης στο γήπεδο της Τερψιθέας, καθώς σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 3-1 απέναντι στον ΑΟ Τερψιθέας, που υπέστη... πισωγύρισμα!

Στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε φανταστικό γκολ που σημείωσε ο Πορταλιός με ασύλληπτο σουτ από μακρινή απόσταση (1-0). Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος έγινε η ανατροπή δια... ποδός Κοκκινέλη! Στο 48ο λεπτό ο 31χρονος άσος ισοφάρισε με κοντινό σουτ (1-1), στο 59' σημείωσε το 1-2 με πλασέ πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ και έξι λεπτά μετά (65') διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με πλασέ μετά από πίεση της ομάδας του.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Καφρίτσας-Αναστασόπουλος

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιούλης, Ρήγας (53' Μυλωνάς), Τσιρόπουλος (75' Γραμματικόπυλος), Κοντονάσιος, Σταύρου, Μήτσιος, Λύσανδρος (59' Τριάντης), Κολτσίδας, Πορταλιός, Τσαβαλιάς, Θερτσάι (75' Πετράτος).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Σκαρτάδος, Μπακάλης, Οικονομόπουλος (46' Χριστογιάννης), Χουχουλής, Γκοβίλας, Ασημάκης (67' Χρήστου), Μπιζίνης (46' Γοργάκης), Κωστόπουλος, Ρουμπελάκης (46' Κοκκινέλης (70' λ.τρ. Κωστάκης)), Παναγόπουλος, Κ. Δρακοντίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35