social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από το καλό στο καλύτερο ο Υμηττός, 3-1 τον Ιπποκράτη

Από το καλό στο καλύτερο ο Υμηττός, 3-1 τον Ιπποκράτη

Σε σταθερά ανοδική τροχιά βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Υμηττός, απόρροια της σκληρής δουλειάς του Θανάση Παύλοβιτς σε όλους τους τομείς.

Σήμερα (10/2) η ομάδα του Υμηττού πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά με σκορ 3-1 απέναντι στον Ιπποκράτη, για να ανέβει έτσι στην έκτη θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Μασκλαβάνος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), με τους Περιστεριώτες να επιχειρούν να «απαντήσουν» και να έχουν δοκάρι σρτο 28' με κεφαλιά του Ουάγια. Στο 43' οι «πορτοκαλί» σημείωσαν γκολ με αρκετή δόση τύχης και έκαναν ακόμη πιο γερές τις βάσεις για την επικράτηση. Ο Ε. Παπαζαφείρης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, χτύπησε στο σώμα του γκολκίπερ Τσιριμιάγκου και κατέληξε στην εστία του για το 2-0. Στο 69' ο Μανούσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ, για να έρθει η μείωση σε 3-1 από το σουτ του Μηδέλια στο 85'.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Γεωργίου-Συνεφιάς

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Κατσιγίνης, Βουτάς, Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου, Κίλιας, Κακούρης (79' Ουκάι), Μασκλαβάνος (65' Καλούμενος), Κόρμπης (65' Μανούσος), Καββαδίας (74' Διακόνης), Τσιρίκος (46' Ασράμ), Α. Παπαζαφείρης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Τσιριμιάγκος, Νάκο, Πατέλης, Παπαϊωάννου, Κομνηνάκης, Ουάγια, Παπαλάιος (80' Μηδέλιας), Τσιργιώτης, Νεστουράι (59' Λέμης), Σοφός (46' Χήρας), Τσόκου.

(photo: abola.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35