social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ρετιρέ» και... αναμένουν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

«Ρετιρέ» και... αναμένουν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκονται ξανά στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ οι Λύκοι Χαϊδαρίου και περιμένουν αύριο (11/2) να μάθουν αν θα παραμείνουν εκεί, σύμφωνα με το αποτέλεσμα που θα έχει η προσπάθεια του Τριφυλλιακού στο παιχνίδι με τον Άτλαντα Κυψέλης.

Η ομάδα του Ν. Μαρωνίτη επικράτησε με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης, φτάνοντας τη νίκη με δύο γκολ από το πρώτο μέρος. Με το... καλημέρα (1') ο Τσατσαλίδης αξιοποίησε κάθετη πάσα του Αργυρίου και με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 41' ο Χατζηκωνσταντίνου με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 με σουτ του Νικολάου στο 89'.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Γιαννόπουλος-Μπαζακούλας

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Μητρώκας, Περιβολαράκης (85' Μπαγιαρτάκης), Τσατσαλίδης (85' Μπόγκος), Ταρούσα, Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ασκοτίρης (57' Χλωρός), Μπούσκος, Περλέσι (72' Λώλος), Χατζηκωνσταντίνου (57' Παναγόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Ντίκος (57' Νάτσης), Παπαχρήστος, Ζαμπάκας, Χυνοπόταμος (65' Γ. Μαρκουσάι), Κωνσταντόπουλος (46' Νικολάου), Βλασσόπουλος, Α. Μαρκουσάι (46' Βαφειάδης), Γ. Μαχαίρας (59' Δ. Μαχαίρας), Παναγιωτόπουλος, Μπόκτορ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35