social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο φοβερός Διαγόρας Αιγάλεω πέρασε και από τη Λαύρα (1-2)

Ο φοβερός Διαγόρας Αιγάλεω πέρασε και από τη Λαύρα (1-2)

Τίποτα και κανείς δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει τον Διαγόρα Αιγάλεω σε αυτή την ξέφρενη πορεία του προς τα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου μέσα από τον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ!

Σήμερα (10/2) το απόγευμα η εντυπωσιακή ομάδα του Β. Βόγλη πέτυχε τη δέκατη συνεχόμενη νίκη της, περνώντας με επιτυχία από το γήπεδο Αργυρούπολης β', όπου επικράτησε με 2-1 της τοπικής Λαύρας στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής. Παράλληλα, διατήρησε αήττητο σερί δώδεκα αγωνιστικών, το οποίο ξεκίνησε από την 6η αγωνιστική και τις 11 Νοεμβρίου!

Πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο Δήμος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, στο 25' με απευθείας χτύπημα φάουλ (0-1) και δέκα λεπτά μετά (35') με σουτ από πλάγια θέση μετά από συνεργασία με τον Μάκρα (0-2). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 51ο λεπτό με κεφαλιά του Μαυρόπουλου, σε φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως προς τον διαιτητή Αλάμπεη, υποστηρίζοντας πως υπήρξε επιθετικό φάουλ στον Τζαβάρα που δεν δόθηκε (1-2). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν την υπεροχή, όμως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα, παρά τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Βαμβακάς-Καμπιώτης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Τσιώσης, Φωτουλάκης (91' Αγγελακόπουλος), Μυλωνίδης (46' Βουλτσίδης), Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Αλεξίου, Κοκοβίδης (46' Μαυρόπουλος), Γκόρι (87' Ζαρμακούπης), Ηλιόπουλος, Πολυμερόπουλος (46' Καρνάκης), Λιάπας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Μέλης, Αγγελόπουλος, Σκλαβενίτης, Τζαβάρας, Ζήκος, Κολοβός, Σπανουδάκης (62' Καμπεράι), Μάκρας (78' Κοτσαδάμ), Μουράτης (73' Μπόζας), Δήμος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35