social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τέλος ο Ορφέας Αιγάλεω, 2-2 στην Πετρούπολη με Αναγέννηση

Στο τέλος ο Ορφέας Αιγάλεω, 2-2 στην Πετρούπολη με Αναγέννηση

Πολύ κοντά σε μεγάλη νίκη βρέθηκε η Αναγέννηση Πετρούπολης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, όμως στις καθυστερήσεις ο Ορφέας Αιγάλεω ισοφάρισε -για δεύτερη φορά- και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο γήπεδο Αλκυών οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές, εκ των οποίων η μία περίπτωση ήταν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 27ο λεπτό ο Νικολάου άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), με τον Σελμανάι να ισοφαρίζει στο 49' ολοκληρώνοντας με σουτ προσωπική προσπάθεια (1-1). Στο 84' ο Νάτσης με σουτ από το σημείο του πέναλτι σημείωσε το 2-1, όμως στο 93' ο προωθημένος Μπέλιας σκόραρε με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ της ομάδας του για το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Πατεράκης, Συνεφιάς-Γεωργακόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ, Παπαχρήστος, Ζαμπάκας, Γαλάρης, Κωνσταντόπουλος, Βλασόπουλος (83' Νάτσης), Βαφειάδης (68' Ντίνος), Μαχαίρας (55' Κουμεντάκος), Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (68' Χυνοπόταμος)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Αγγελακόπουλος, Μαγαλιός, Μπέλιας, Βουτσινάς, Λουκάς, Λουμίδης (90' Σιώζος), Αγγελόπουλος (46' Βουτσιώτης), Σελμανάι, Φανός (76' Λάλας), Χαρίτος (81' Κονγκίνη).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35