social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οδηγός με... ανατροπή ο Τριφυλλιακός, 3-1 εκτός τον Ιπποκράτη

Οδηγός με... ανατροπή ο Τριφυλλιακός, 3-1 εκτός τον Ιπποκράτη

Χρειάστηκε να φέρει... τούμπα το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη ο Τριφυλλιακός για να το κερδίσει και να βρεθεί πάλι μετά από ένα εικοσιτετράωρο στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Γ. Κατσαρού έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1 στο γήπεδο Ηφαίστου, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Κηπούπολη. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό, όταν ο Ζευγουλάς εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα, μπήκε στη φάση και με «τσίμπημα» πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Κατσιγίνη για το 1-0. Οι φιλοξενούμε

νοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα, σε ένα κομβικό σημείο, με τον Χάβο να αξιοποιεί προσπάθεια του Γεωργίου και με πλασέ να γράφει το 1-1. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 64ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πορφυρόπουλου για το 1-2, ενώ στο 80' ο Κατσαρός με δυνατό σουτ από θέση εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 60' οι νικητές είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Πορφυρόπουλου.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τσιάτσιος-Κούλης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Τσιριμιάγκος, Θεοχαρίδης (85' Παπαδόπουλος), Πατέλης (66' Σοφός), Παπαϊωάννου, Σοϊλές (46' Λέμης), Χατζίτζε, Τσόκου, Τσιργιώτης, Μηδέλλιας (75' Νεστουράι), Χήρας, Ζευγουλάς

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Ν. Μαλέλι (89' Μακρής), Τσιάτσιος, Ζάχαρης (75' Κατσαρός), Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι (89' Σκορδίλης), Γεωργίου, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος (79' Λ. Μαλέλι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35