social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στο Χολαργό ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη

Βαθμό στο Χολαργό ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη

Πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα πήρε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη αφού έμεινε στο 0-0 με τον Χολαργό στο Μαρκ Μαρσώ.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη που είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με το πέναλτι του Κιρτζιαλίδη (απέκρουσε ο Παπαγεωργίου) είχε αμυντικούς, ως επι το πλείστον, προσανατολισμούς με στόχο να φύγει από την έδρα των κυανόλευκων με θετικό αποτέλεσμα, πράγμα που κατάφερε.

Από την άλλη, οι παίκτες του Σήφη Βενάκη είχαν τις στιγμές τους όμως αυτό δεν έφτανε.

Ο Απόλλων έφτασε ετους 28 βαθμούς παραμένοντας στην 10η θέση με τον Ήφαιστο, ενώ ο Χολαργός παρέμεινε στην 7η θέση με 32 πόντους.

Ο Χολαργός ξεκίνησε καλά τον αγώνα αφού εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του και κέρδισε πέναλτι στο 16' αφού σε αντεπίθεση ο Κιρτζιαλίδης ανατράπηκε από τον Βλασσόπουλο με τον Σύψα να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιρτζιαλίδης όμως ο Παπαγεωργίου απέκρουσε. Μέχρι το τέλος του α' μέρος ο Χολαργός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να ανοίξει οτ σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν την κατοχή με το μέρος τους όπως και τις ευκαιρίες όμως έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Δράκο που όσες φορές χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για τους νεοφώτιστους.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας με βοηθούς τους Τζέλο και Παπαηλία.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Τσαγκάρης, Ζιάμπρας (71' Κουτρούμπας), Γαλανόπουλος (71' Κομνηνός), Βλασσόπουλος, Άνχελ, Μπαλαχτσής (71' Γαληνάκης), Πατερίτσας, Πατερίτσας, Μακρής (83 Ζαφειρης), Φωστέρης, Λαχανάς (46' Χατζής).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκο, Βλαχονικολέας, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Κιρτζιαλίδης (89 'Τσαλέρας), Χρήστου, Δημητρόπουλος (73' Λούρος), Πετανάι (64' Νοκα), Καλομοίρης (73' Μπούσι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35