social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το… βιολί της η Διάνα, 2-0 την Αγία Ελεούσα / Το fair play της χρονιάς από τον Χρήστο Φάρο!

Το… βιολί της η Διάνα, 2-0 την Αγία Ελεούσα / Το fair play της χρονιάς από τον Χρήστο Φάρο!

Μάρτυρες σε ακόμα μια όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή έγιναν όσοι ανηφόρισαν προς το «Ηλιούπολης Β» το μεσημέρι της Κυριακής, όπου η Διάνα επικράτησε με 2-0 της Αγίας Ελεούσας (37β., 5η θέση) και διατηρήθηκε στην κορυφή του Β’ ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και στο +1 από την Νέα Ιωνία.

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Στο 41’ οι Φάρος και Μπίκος μονομαχήσαν εντός περιοχής, με αποτέλεσμα ο αρχηγός των «κυανόλευκων» να πέσει κάτω και να πονάει πολύ στο ισχίο και στη μέση του. Αυτό ήταν αρκετό, ώστε ο επιθετικός των γηπεδούχων να πετάξει την μπάλα σε πλάγιο αντί να πετύχει το 2-0 σε τετ α τετ με τον Ρούμπα! Ολοι όρθιοι αποθέωσαν τον 30χρονο σούπερ σταρ της Αθήνας, με τη διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας να μένει άφωνη, όπως και όσοι κατάλαβαν πόση δύναμη ήθελε αυτή η κίνηση με το σκορ στο 1-0 και την Διάνα να θέλει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ηλιουπολίτες αναδεικνύουν το ήθος τους και κυρίως τι παίκτες έχουν στα «σπλάχνα» τους, υπενθυμίζοντας ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο (σ.σ ευ αγωνίζεσθαι) και η χαρά του παιχνιδιού…

 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στα 40 δευτερόλεπτα και την πρώτη επίθεση, ο Αλεξ. Καζάκος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Φάρος άνοιξε το σκορ με πλασέ. Οι Γκαρδιακός (5’), Φάρος (10’) και Πάνος Καζάκος (12’) είχαν τις στιγμές τους, όμως το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0, με το fair play του 41’ να επισκιάζει τα πάντα, δικαίως.

 

Ο Μπίκος δεν συνέχισε, ο Νίκος Κουνάδης ανακάτεψε την… τράπουλα, όμως οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα κινούσαν τα νήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο διαιτητής Μαχαίρας έκανε χρήση της κίτρινης κάρτας που έφθασαν σε διψήφιο αριθμό! Ειδικά μετά το 60’ η Διάνα επέβαλε τον ρυθμό της και στο 62’ ο Αλεξ. Καζάκος πέρασε την μπάλα από το… μάτι της βελόνας για το τελικό 2-0 έπειτα από κόρνερ του Γεωργιάδη. Στο 75’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Ποντικάκου σε συνεργασία με τον Πανίδη, ο Ρούμπας σταμάτησε οποίες ευκαιρίες μπορούσε, ενώ στο 78’ ο Φάρος αστόχησε προ κενής εστίας! Τελικό 2-0…

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαχαίρας, Τσολακίδης-Κολλιάκος

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (68’ Πανίδης), Κατσιάνης, Νίκολι, Γεωργιάδης (87’ Μαλάι), Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (87’ Κουσάνας Ηλ.), Κωνσταντινίδης, Καζάκος Π. (79’ Σιδεράς), Φάρος, Ποντικάκος (87’ Γιαννουλάκης).

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ρούμπας, Δαρδανός, Μπίκος (46’ Μπαριάμι), Μπάκας, Μαθιούδης, Κατσικογιάννης (70’ Παπαδόπουλος Κ.), Γκαρδιακός (70’ Τεπετίδης), Παπαδόπουλος Ι. (70’ Αλαντίμα), Καραδήμας (46’ Αρχανιωτάκης), Γκουτίδης, Χατζηροδίτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35