social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Άγιος Δημήτριος, 3-0 τον Πανερυθραϊκό

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Άγιος Δημήτριος, 3-0 τον Πανερυθραϊκό

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Άγιος Δημήτριος που επικράτησε με 3-0 του Πανερυθραϊκου και παρέμεινε στην 4η θέση φτάνοντας την 4η θέση μαζί με τον Άρη Καλαμακίου.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη για την ομάδα του Σταύρου Παπανδρέου. Όσον αφορά την ομάδα του Γιάννη Δημητρίου το σερί των συνεχόμενων νικών έλαβε τέλος μετά από 3 εβδομάδας, με τους κόκκινους να βρίσκονται στην 12η θέση μαζί με τον Ατρ. Μεταμόρφωσης.

Ο Πανερυθραϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 4' είχε δοκάρι με σουτ του Τζώρτζη.

Στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κοτσοβό, το οποίο αξιοποίησε ο Κασπίρης για το1-0. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους οι οποίοι 3' αργοτερα με τον Μιτσάνη πέτυχαν το 2-0 μετά από πάσα του Κοτσοβού. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Σουμελίδη με τον Κασπίρη στο 55' να γράφει με φάουλ το 3-0.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λώλος για την ομάδα των βορείων προαστίων.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου) Κορδάς, Κοζάκης (89' Μανώλης), Τζινευράκης (46' Νομικός), Λεονάρντο, Σέχου,Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Μιτσάνι (67' Ερμάλ), Κασπίρης, Κοτσοβός (83' Βλαχόπουλος).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιαννης Δημητρίου) Μολφέσης, Σουμελίδης (68' λ.τρ. Μπαλλής), Μουμούρης (46' Πιπεράς), Λώλος, Βαρκαρώτας, Βαλλιάνος, Λουκάς, Απειρανθίτης, Παπαθανασίου (46' Αραμπατζής), Τζώρτζης (81' Πλατσατούρας), Φραγκάκης (46' Αχαρονιάν).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35