social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητοι οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-0 εκτός τον Νεοπεντελικό

Ασταμάτητοι οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 2-0 εκτός τον Νεοπεντελικό

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου και, έτσι, ανέβηκαν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, προσδοκώντας σε «στραβοπάτημα» του Τριφυλλιακού στη Γλυφάδα αύριο (3/3) το απόγευμα για να παραμείνουν εκεί.

Η ομάδα του Ν. Μαρωνίτη πέρασε με επιτυχία από το γήπεδο Μελισσίων, επικρατώντας με 2-0 του Νεοπεντελικού, χάρη σε δύο γκολ από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Τσατσαλίδης σκόραρε με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Περλέσι για το 0-1 και έξι λεπτά αργότερα (12') ο Παναγόπουλος με κεφαλιά αξιοποίησε κόρνερ του Περλέσι για το 0-2. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην αντίπαλη άμυνα, που όμως έκλεισε τους χώρους, υπερασπίστηκε το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί και, έτσι, οι Λύκοι πήραν το «τρίποντο».

Διαιτητές: Σύψας, Πάσχος-Γιαννόπουλος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας (58' Μαρουλίδης), Γκιονάι, Πολυδωρόπουλος, Γκόφας, Βλάχος (58' Μπεκιάρης), Αναστασίου (81' Παυλόπουλος), Αναστασιάδης (81' Κυρκασιάδης), Δούβας (46' Παπαδόπουλος), Γκόνος, Λυμπούσης

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Περιβολαράκης (56' Χατζηκωνσταντίνου), Λώλος, Τσατσαλίδης, Ταρούσα, Αργυρίου, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπούσκος, Περλέσι (88' Χλωρός), Παπαδάκης (56' Μπαγιαρτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35