social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αστέρας Γλυφάδας «γκρέμισε» τον Τριφυλλιακό (2-0)

Ο Αστέρας Γλυφάδας «γκρέμισε» τον Τριφυλλιακό (2-0)

Νέα δεδομένα ισχύουν στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ από το απόγευμα της Κυριακής (3/3), αφού ο Αστέρας Γλυφάδας νίκησε με 2-0 τον Τριφυλλιακό για την 20η αγωνιστική και τον «γκρέμισε» από την κορυφή!

Εκεί βρίσκονται, πλέον, οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που από το απόγευμα του Σαββάτου είχαν νικήσει στο γήπεδο Μελισσίων τον Νεοπεντελικό. Από την πλευρά του, ο Αστέρας έκανε αποφασιστικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στην Κατηγορία.

Στο γήπεδο Τερψιθέας η ομάδα του Ν. Τσαμπίρα προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Χρυσικού (1-0), ενώ στο 89' ο Παπακωνσταντίνου σημείωσε το 2-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Διαιτητές: Γκαιτατζής, Ματσούκας-Μαλανδράκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Τσαμπίρας): Λώλος, Μπαριαμπάς (87' Καραβίδας), Βιέννας (46' Κουντουριώτης), Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος (46' Παπακωνσταντίνου), Τριανταφυλλάκης (69' Βιτωράτος), Μπαλαφούτης (91' Βένιος), Χρυσικός, Καλαντζής

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης (82' Μακρής), Τσιάτσιος, Χάνι (58' Κατσαρός), Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Μαλέκι, Γεωργίου, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος (71' Αλικάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35