social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Άρης Πετρούπολης (0-1 τον Αστέρα)

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Άρης Πετρούπολης (0-1 τον Αστέρα)

Τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια ανοδική και σταθερή πορεία προς τη... δόξα.

Ο Άρης Πετρούπολης πέρασε και από την Καισαριανή κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον τοπικό Αστέρα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου ήταν καλύτερη στη σειρά των αγώνων και δίκαια παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση απέναντι σε μια ομάδα που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ωστόσο έχει τρομερά παράπονα από τη σημερινή (6/3) διαιτησία του Περράκη.

Συγκεκριμένα τα παράπονα του Αστέρα εστιάζονται στη φάση που έλαβε χώρα στο 30' όταν ο Λεβέντης ανέτρεψε τον Κορωνη που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Μιχελή και ο Αθηναίος ρέφερι θεωρώντας ότι ήταν σε προφανή θέση για γκολ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον αμυντικό των γηπεδούχων.

Γενικότερα οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου Αθηνών θεωρούν κακή τη στάση του Περράκη κυρίως στο α' μέρος. 

Στο α'' μερος η πρώτη φάση ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο Ζέλο στο 2' έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 3' το σουτ του Γκοτοβου πέρασε λίγο άουτ με τον Άρη να δείχνει στα επόμενα λεπτά πιο επιθετικός.

Στο 7' ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι πάνω στον Γεραγωτέλλη όμως ο Περράκης έδειξε παίζεται.

Στο 17' ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 1-0 όμως το σουτ του Παληγεώργου έφυγε μόλις άουτ. Στο 24' ο Μουσταφίδης έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ζελο όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 26 ο Αρης έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο 0-1. Μετά από λάθος γύρισμα ο Βλαχομήτρος βρέθηκε φάτσα με τον Μιχελή όμως το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον εκπληκτικό πορτιέρο των γηπεδούχων. Στο 30' έγινε η φάση της αποβολής του Λεβέντη, με το φάουλ του Τσιλιγκίρη να φεύγει άουτ.

Στην επαναληψη και έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα ο Άρης γνώρισε ότι εφόσον έβρισκε δίχτυα το ματς θα τελείωσε.

Αυτό έγινε στο 57'. Ο Τσιλιγκίρης με άψογη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Καισαριανιώτη, Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη ο οποίος με υποδειγματικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχελή σκορπώντας τη... σιγή στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ. Στο 65' ο Τσουβαλτσίδης είχε καλή στιγμή να σκοράρει και πάλι όμως δεν τα κατάφερε αφού ο Μιχελής απέκρουσε.

Στη συνέχεια ο Αστέρας έγινε πιο επιθετικός, είχε καλές στιγμές με τους Μαραγκουδάκη, Σαπαλίδη και Παληγεώργο όμως δεν βρήκε στόχο.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση και θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς όμως δεν τα κατάφερε να σκοράρει με το 0-1 να μένει μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Περάράκη (βοηθοί του Μαραθωνίτης και Τζέλος).

Η νίκη και η πρόκριση στον τελικό είναι αφιερωμένη στον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν για τους ερυθροκίτρινους, Μιχάλη Παπανικόλα που χάνε το υπόλοιπο της χρονιάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Χασιώτης (46' Κάρδαρης), Θεοδώρου (46' Κραψίτης), Μουσταφίδης (69' Σμυρνάκης), Μαραγκουδάκης, Πάλμος (46' Ραχίμ), Γεραγωτέλλης, Παληγεώργος, Σαπαλίδης, Ζέλο (69' Ψαραδέλης), Λεβέντης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Ντόη, Καρδάμης (59' Μενάι), Γκότοβος, Τσουβαλτσίδης (78' Κουέσι), Κορώνης (78' λ.τρ. Μουστάκης), Τσιλιγκίρης (87' Φαρμάκης), Σκεντεράι (87' Ναζεράι), Τσίτσαρης, Βλαχομήτρος, Κρητικός.


Σχετικά άρθρα

Τίναξε... το ντέρμπι Αγία Παρασκευή-Άρης Πετρούπολης στον... αέρα ο διαιτητής Μαχαίρας

Τα σημερινά (17/9) αποτελέσματα στο Κύπελλο ΕΠΣΑ

Ο Άγιος Θωμάς με Παπαθανάση και Τζώρτζη 2-0 τη Θύελλα Αγ. Δημητριου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35